StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenavondRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenavond
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:29-01-2018
Bijgewerkt op:29-01-2018 16:17

Koken met mannen

Bron: Angel Kraan, SWOM
    

Een heerlijk runderlapje; een winters stamppot, een visgerecht maar ook een eigen gemaakte soep. Heerlijk, wie lust het niet, maar kan je het ook klaarmaken?

Voor alle mannen die hun eigen potje willen leren koken biedt SWOM een korte kookcursus aan. Na 8 bijeenkomsten sta je als een volleerd kok in je eigen keuken.

Onder leiding van de professionele kok, de heer Gerard Groenendijk, leer je waar het verschillende keukengerei toe dient, diverse bereidingswijzen en ingrediënt kennis. Na de 8 bijeenkomsten kun je voor één of meerdere personen een maaltijd klaarmaken. Zeker is dat je verschillende soorten vlees, aardappelen en groenten leert kennen en leert bereiden.
Wij bieden de cursus aan op de donderdag van 17.30 uur tot 20:00 uur. Er wordt gekookt in de Vlinderhof (Antoniushof te Montfoort). Gezamenlijk wordt er geproefd en gegeten wat iedereen heeft klaar gemaakt. Daarna is het tijd voor opruimen.

De kosten voor deze cursus zijn €150,- inclusief ingrediënten en drank. De cursus vind plaats op 22 februari, 1, 8,15 en 22 maart, 5, 12 april en 19 april. Tijdens de laatste avond neem je een introducee mee om je kookkunsten laten zien en natuurlijk om te laten proeven. 
Heeft u interesse dan kunt u zich opgeven tot 12 februari 2018 bij: Ruth Vreeswijk via telefoon: 0348 – 469109, mailadres: r.vreeswijk@swomontfoort.nl. Werkdagen: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

    


Kijken en luisteren

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018