StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenavondRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenavond
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:26-01-2018
Bijgewerkt op:26-01-2018 13:47

64% van Nederlandse scholen heeft onvoldoende geld

Bron: Jantje beton persdienst
    

Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Nederlandse scholen aangeeft nauwelijks of onvoldoende financiële middelen te hebben om het schoolplein ideaal in te richten. Vanaf vandaag kunnen basisscholen zich op JantjeBeton.nl/loterij aanmelden om mee te doen aan De Kleine Jantje Beton Loterij. Afgelopen jaar haalden tienduizenden leerlingen van ruim 600 scholen een bedrag van € 800.000,- op, waarvan de helft naar de scholen ging. Dit jaar wordt een nog hogere opbrengst verwacht. 

De Kleine Jantje Beton Loterij
Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder. Om daar iets aan te doen organiseert Jantje Beton de Kleine Jantje Beton Loterij. Ieder jaar gaan honderden scholen (en zo’n 70.000 leerlingen) op pad om lootjes te verkopen voor de Kleine Jantje Beton Loterij. Voor hun eigen school én voor kinderen voor projecten van Jantje Beton. 
50% voor school, 50% voor Jantje Beton
Van de opbrengst van de lootjes (€ 3,- per stuk) gaat de helft naar de school, en de andere € 1,50 naar Jantje Beton. Deze financiële middelen zorgen ervoor dat er wél vette speelmaterialen aangeschaft kunnen worden zodat spelen op het schoolplein veel leuker wordt.

Doe mee!
De Kleine Jantje Beton Loterij heeft twee mogelijke actieperiodes: van 16 t/m 30 mei en van 12 t/m 26 september 2018. Alle groepen van de school mogen meedoen! Deelname is gratis en Jantje Beton levert alle benodigde materialen aan en begeleidt de organisatie. De lootjes kunnen worden verkocht via contante verkoop of een eenmalige machtiging. Aanmelden is eenvoudig via het online inschrijfformulier.

 

    


Kijken en luisteren

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018