StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:04-01-2018
Bijgewerkt op:04-01-2018 15:45

Nieuwjaarsreceptie gemeente

Bron: Redactie RSM Aad van der Veen
    

Dit jaar werd op 3 januari de traditionele nieuwjaarsreceptie van de gemeente gehouden in de St. Joseph te Montfoort. Het was bijzonder druk en velen waren gekomen om elkaar de hand te schudden en het allerbeste te wensen voor 2018.

Burgemeester van Hartskamp opende haar nieuwjaarspeech met het uitbrengen van de felicitaties aan een aantal bewoners van de Stadhouderslaan, die een prijs hebben gewonnen in de Postcodeloterij.

Daarna volgden een aantal gebeurtenissen die plaats vonden in het afgelopen jaar 2017. Zo waren er 6 geridderden, werd Marcel Peters benoemt tot ereburger en kreeg Peter van de Hadelkamp de Gouden Parel van de ondernemers in de Lopikerwaard.

Ook in de gemeente waren er een aantal belangrijke trajecten, zoals het opknappen van de Lieve Vrouwengracht, het nieuwe Wellantcollege die daarvoor de Knopenbokaal kreeg en de besluitvorming over een nieuw te bouwen school bij het sportpark Hofland.

Het platform Duurzaamheid was actief en deelde ook een prijs uit aan het Knopenbad vanwege hun milieumaatregelen. Daarnaast sprak zij over de verbouwing van het stadskantoor en dat het ondernemersfonds een centrummanager had aangesteld, waarvan straks de eerste resultaten worden getoond.

De breuk met IJsselstein werd kort gememoreerd, waarbij er kritiek was op de Raad van IJsselstein. Burgemeester van Hartskamp deed in ieder geval te toezegging dat de dienstverlening aan onze burgers geen hinder mag ondervinden van deze ontwikkelingen. Het wordt weer een dynamisch jaar en zij wenste iedereen een gezond en voorspoedig 2018.

Tot slot riep zij iedereen op, om vooral op 21 maart te gaan stemmen voor en nieuwe gemeenteraad, waarna op een ludieke wijze door 3 bruidjes, Michel Verschoor en Peter van Wijngaarden, samen met de burgemeester het nieuwe logo van “Montfoort Trouwstad” werd onthuld.

 

    


Kijken en luisteren

Reclame

Hoograven Traptechniek

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Aktueel info lokaal
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2019