StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgendaMenu van de Maand
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda
Menu van de Maand

Reclame

Adverteren op de website van RSM

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

ZoekenGeplaatst op:02-01-2018
Bijgewerkt op:02-01-2018 21:12

Kerst Radio Bingo 26 december

Bron: Redactie RSM Aad van der Veen
    

Afgelopen tweede kerstdag was het weer zover. Op deze 26ste december 2017 vond weer onder leiding van de bingomasters Edwin en Dennis de traditionele kerstbingo plaats.

Ook deze keer waren er, nadat er eerst 2 gewone ronden werden gespeeld, fantastische prijzen te winnen bij de superronde. Zo was er een stoomstrijkijzer, een air-fryer, een Dolce-gusto koffiezetapparaat en ook deze keer weer de prachtige 43 inch kleurentelevisie met alle toebehoren.

Het geluk was deze keer vooral voor de familie van Zuylen. Nadat eerst Carla er met 2 rijtjes vol van door ging met de air-fryer (en soort systeem waar je patatjes kunt bakken zonder vet) was het tijd voor de volle kaart.

De TV, u raad het ondertussen misschien ging naar haar dochter Romy. Die was nadat ze door Edwin werd gebeld bijzonder blij met haar prijs, want haar oude tv op haar slaapkamer was dringend aan vervanging toe. Een aantal dagen later togen Edwin en Dennis naar de familie om de prijzen aan de winnaressen te overhandigen, alles onder de goedkeurende blijk van de kerstman.

                

    


Kijken en luisteren

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018