StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:31-12-2017
Bijgewerkt op:01-01-2018 12:18

Een tijdperk afgesloten

Bron: Redactie RSM Aad van der Veen
    

Op zondag 31 december 2017 was het dan helaas zover. Het tijdperk "Zondagmorgenkoorts" werd in een zeer speciale uitzending afgesloten.

Ad Vergeer en Ries de Mooij stoppen met dit geweldige programma na 17 c.q. 7 jaar met een terugblik in aanwezigheid van veel mensen in de studio. Vanwege de enorme toeloop van gasten vandaag werd de uitzending nu 4 uur in plaats van normaal de 2 uur van 10 tot 12 op de zondagmorgen.

De gasten worden op de gebruikelijke wijze door Ries geïnterviewd, zoals bijvoorbeeld Hennie van de Kamp over de zwembadstanden, Leendert Scheel over allerlei zaken zoals o.a. de "24 uur van Montfoort". Het zijn er te veel om op te noemen, maar alle gasten van de afgelopen 17 jaar kwamen aan het woord.

Ook het bestuur van RSM bij monde van Joris Nellestijn kwam aan het woord en deelde mee dat zij unaniem hadden besloten dat het ontslag van Ad en Ries niet werd geaccepteerd en dat er werd verwacht dat ze in maart 2018 weer terug moesten komen. Dat zal helaas niet het geval zijn.

Het geheel werd vandaag opgeluisterd door optredens van Piet Rutges en Theo Kühr.. Daarnaast kwamen veel vaste luisteraars die ook de afgelopen weken mee hadden gedaan aan de prijsvraag "woordspel" hun prijs ophalen. 1 Minuut gratis winkelen werd gewonnen door Corry Verkley.

The end of te show van the Cats was een van de laatste nummers van de "Zondagmorgenkoorts". Terwijl de klok de minuten wegtikte namen zij afscheid van hun luisteraars met de gebruikelijke eind tune " wij gaan de ether weer verlaten". 

Ad en Ries bedankt namens alle luisteraars voor deze geweldige jaren luisterplezier. Geniet van jullie vrije tijd!

 

6 Foto's bij dit artikel


Bekijk alle 6 foto's die bij dit artikel horen: Ad en Ries

    


Kijken en luisteren

Reclame

Hoograven Traptechniek

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Sport
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2019