StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:30-12-2017
Bijgewerkt op:30-12-2017 11:52

Politie zoekt getuigen na dodelijke aanrijding

Bron: Politie IJsselstein
  

Op donderdag 28 december rond 09:40 uur is een 74-jarige vrouw op een scootmobiel aangereden. Zij is in het ziekenhuis overleden.
Deze aanrijding vond plaats op de T-kruising van de Tuinensingel en de Hendrik Copijnstraat. De bestuurder van een personenauto wilde vermoedelijk rechts afslaan en verleende geen voorrang aan de voor hem van links komende scootmobiel.

De bestuurster van de scootmobiel is hierbij hard met haar hoofd op de straat terecht gekomen en werd in zeer kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. Het letsel bleek dusdanig dat het slachtoffer in het ziekenhuis is overleden. De bestuurder van de auto, een 67-jarige man uit IJsselstein is op het politiebureau verhoord.

Oproep getuigen
De politie wil graag in contact komen met personen die nog niet door de politie zijn gehoord, maar die wel getuige zijn geweest van de aanrijding. Zij kunnen bellen naar 0900-8844.
 Deze aanrijding vond plaats op de T-kruising van de Tuinensingel en de Hendrik Copijnstraat. De bestuurder van een personenauto wilde vermoedelijk rechts afslaan en verleende geen voorrang aan de voor hem van links komende scootmobiel. De bestuurster van de scootmobiel is hierbij hard met haar hoofd op de straat terecht gekomen en werd in zeer kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. Het letsel bleek dusdanig dat het slachtoffer in het ziekenhuis is overleden.

De bestuurder van de auto, een 67-jarige man uit IJsselstein is op het politiebureau verhoord.
De verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding. De politie wil graag in contact komen met personen die nog niet zijn gehoord, maar die wel getuige zijn geweest van de aanrijding. Zij kunnen bellen naar 0900-8844.

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024