StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:19-11-2017
Bijgewerkt op:19-11-2017 16:03

Het Oranje Café

Bron: Redactie RSM Aad van der Veen
    

Vanaf zaterdagavond 25 November gaat Dennis Boele een nieuw programma presenteren.

Het is om de week van 20:00 tot 22:00 uur en het heet “HET ORANJE CAFE” Dus om de week van 18.00 tot 20.00 uur Radiobingo met Edwin en Dennis en de andere week Postbus 190 met Edwin en Carla en daarna aansluitend “Het Oranje Café” met Dennis Boele. In de zomermaanden (begin juli tem begin september) als de bingomaster met vakantie is dan zal er iedere week het oranje café zijn.

Het Oranje Café van Radio Stad Montfoort

Dat gaat een heel gezellig programma worden met natuurlijk liedjes van eigen bodem oftewel Hollandse muziek en natuurlijk ook echte feestmuziek die je echt deze tijd in alle huiskamers zou moeten horen. Het programma is in principe bedoeld voor de senioren van Montfoort en ver daarbuiten maar ook de jonge luisteraars zijn natuurlijk van harte welkom om ook te luisteren.

We gaan proberen om dit Nederlandstalige lied bij u in u huiskamer te brengen met tal van gezellige meezingers. Ook zullen we in het 1e en ook in het 2e uur weer gaan puzzelen. 

We doen namelijk het beroepenspel zodat er voor de luisteraar op zaterdagavond voor heel wat afleiding wordt gezorgd.Naar Radio Stad Montfoort luisteren en lekker puzzelen betekent dus echt puzzelen, want er zijn heel veel beroepen in Nederland. Bij ons “Café” kunnen geen verzoekplaten aangevraagd worden omdat van 18:00 tot 20:00 uur al het programma “postbus 190” is met verzoekplaten.

Uiteraard kunt u wel in zowel het 1e als 2e uur bellen op nummer (0348) 475889 om de juiste oplossing door te geven van het beroepenspel.

Dus mis het niet en luister op de zaterdagavond gezellig naar Radio Stad Montfoort 

 

    


Kijken en luisteren

Reclame

Adfys Montfoort

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018