StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenavondRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenavond
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:10-10-2017
Bijgewerkt op:10-10-2017 16:45

Koe vergist zich in datum Koeiemart 2017

Bron: Kelly Schuring Woerden Marketing
    

Dat niet alleen de Woerdenaren zin hebben in de traditionele Koeiemart, wordt duidelijk in een supergave en hilarische teaser.

Een van de koeien die tijdens de “Koeiemart” op 25 oktober haar opwachting zou maken tijdens de Koeienshow, verheugd zich zoveel dat is losgebroken uit haar stal en in alle vroegte alvast naar het centrum van Woerden is gewandeld.

Daarmee laat de teaser op unieke wijze zien waarom Woerden een échte Boerenmarktstad bij uitstek is. Bij het krieken van de dag, loopt de koe langs het kasteel, de haven, de molen en diverse horecagelegenheden waarna zij aankomt op een leeg Kerkplein.

Gelukkig wordt de enthousiaste dame hier opgevangen door burgemeester Victor Molkenboer en nadat haar is aangegeven dat zij toch ietwat te vroeg aanwezig is, is de koe weer terug naar haar stal gebracht.

Deze productie is tot stand gekomen door een samenwerking van Martin Damen en Woerden Marketing en is geproduceerd door Alkomedia met medewerking van Gemeente Woerden, Ed Breuren (Stadshotel Woerden/Breuren), Pike Uittenboogaard (Café de Pompier), Gineke van Kesteren (Slagerij van Kesteren), Martijn Gerits (Bij Petrus) en Bert Vollering (ACW).

Traditie

De Woerdense Koeiemart heeft een rijke geschiedenis. De eerste Koeiemart dateert van 1410.

Na maar liefst 606 edities, is de Koeiemart in 2017 op de Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed geplaatst. Om deze prachtige jaarlijkse traditie in stand te houden, zal op 25 oktober 2017, voor de 607e keer, de Koeiemart weer plaatsvinden.

    


Kijken en luisteren

Reclame

Hoograven Traptechniek

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018