StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenavondRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenavond
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:29-09-2017
Bijgewerkt op:29-09-2017 18:52

Einde scootmobielseizoen Montfoort

Bron:
    

Een heel mooie laatste rit met onze Scootmobielclub was ons kennelijk gegund! Want wat hèbben we dit seizoen vaak vanwege het weer onze activiteiten moeten cancellen !

Het mooie weer van nu èn de grote opkomst gaven ons de mogelijkheid eerst een zonnige en lange rit te maken via Benschop en IJsselstein en langs de Stuivenbergweg terug te keren naar Blokland waar we bij Kristien en Kees van Vuuren opnieuw van harte welkom waren! Omdat het de laatste dag van ons seizoen was hebben Willy en Trees, Agatha en Truus, vrouwen van onze begeleiders ook dit jaar weer flinke stapels pannenkoeken gebakken. Kristien en Dunja, de rechterhand van Kees en Kristien, hadden in de stal al de tafels en stoelen klaar gezet en alles gezellig aangekleed. 

De koffie met vooral de lekkere ouderwetse pindarotsjes lieten zich prima smaken, net als de pannenkoeken! Kristien, Kees en Dunja kwamen ook gezellig tussen onze leden inzitten en zo klopte het hele plaatje gewoon! Met een heel hartelijk afscheid van Kristien, Kees en Dunja en dank voor hun gastvrijheid namens leden en begeleiders kwam er een einde aan ons Scootmobielseizoen 2017. 

De “bakvrouwen” hadden samen met Kristien en Dunja in no time de stal weer aan kant en daarmee zat ook voor hen de ondersteuning voor dit jaar er weer op! Voor Ton de Jong weer een hele winter om plannetjes te bedenken voor het nieuwe seizoen 2018 waarin we hopen dat Ton de Klaver zover hersteld is dat ook hij weer als begeleider mee kan met onze ritjes door ons mooie Groene Hart!

9 Foto's bij dit artikel


Bekijk alle 9 foto's die bij dit artikel horen: scoot laatste

    


Kijken en luisteren

Reclame

Hoograven Traptechniek

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018