StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenavondRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenavond
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:26-09-2017
Bijgewerkt op:26-09-2017 10:09

Collecte Dierenhulpverlening

Bron: Dierenhulpverlening Woerden e.o.
    

In de week rondom Wereld Dierendag start traditiegetrouw de collecte voor de (asiel)dieren. In bijna alle gemeenten mag alleen de Dierenbescherming in die week collecteren. Ook in Woerden en omgeving zal de Dierenbescherming vanaf zondag 1 oktober starten met de collecte.

Veel mensen denken dat de Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o., waaronder het dierenasiel Reijerscop in Harmelen, onderdeel is van de Dierenbescherming en dus deelt in deze opbrengsten, maar dat is niet het geval. Van de opgehaalde gelden komt niets bij ons terecht.

De Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. zal zelf collecteren: op zaterdag 30 september kunt u onze collectanten vinden in het stadshart van Woerden en bij winkelcentrum Molenvliet in Woerden.

Als u specifiek onze stichting wilt steunen, kunt u: tijdens de collecte op zaterdag 30 september in Woerden geld geven aan onze collectanten; rechtstreeks een financiële bijdrage aan Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. overmaken, ons rekeningnummer is NL16 INGB 0001808782;

kleding inzamelen voor stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.. U kunt uw oude kleding deponeren in de kledingcontainers van stichting DierenLot op het terrein bij dierenasiel Reijerscop, Reijerscopse Overgang 5 te Harmelen.

Meer informatie

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.dierenhulpverleningwoerden.nl en u kunt ons ook volgen op Facebook: Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.

    


Kijken en luisteren

Reclame

Hoograven Traptechniek

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018