StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenavondRegionieuwsAgendaMenu van de Maand
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenavond
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda
Menu van de Maand

Reclame

Adverteren op de website van RSM

Rabobank Utrechtse waarden

RSM Cartridge sponsoren

ZoekenGeplaatst op:05-09-2017
Bijgewerkt op:07-09-2017 10:27

Maria Hamers nieuwe directeur bij SWOM per 1 september 2017

Bron: Angel kraan
    

Maria Hamers is de nieuwe directeur bij Stichting Welzijnsondersteuning Montfoort/Linschoten. Eerder werd Maria al aangesteld als ad interim directeur. Zowel het bestuur als de medewerkers zijn unaniem van mening dat zij in de afgelopen periode heeft bewezen op de juiste plek te zitten. Hamers heeft de afgelopen maanden met veel enthousiasme en energie samen met de medewerkers en vrijwilligers verder vorm en inhoud gegeven aan het professionaliseren van de stichting.

Stichting Welzijnsondersteuning Montfoort/Linschoten verzorgt voor haar inwoners onder andere welzijnsactiviteiten, mantelzorgondersteuning en werkt samen met organisaties als jeugdzorg, vluchtelingenwerk, wijkverpleegkundigen en Ferm Werk. De stichting werkt bij voorkeur preventief.

Maria over SWOM:

“SWOM is een prachtige organisatie die naast haar welzijnsactiviteiten, mantelzorgondersteuning en het DoeMeeHuis uitvoering geeft aan het sociaal domein door de inzet van Wmo consulenten, de dementieondersteuning en maatschappelijk werk. Dit doen wij samen met 270 vrijwilligers! Met organisaties zoals jeugdzorg, vluchtelingenwerk, huisartsen, wijkverpleegkundigen, FermWerk, De Zonnebloem, Het Knooppunt en woningbouw, gaat SWOM de samenwerking verder uitbouwen.

Ik wil me graag inzetten voor SWOM. Ik geloof sterk in samenwerken en verbinden van de dienstverlening. Hierdoor kun je het voor de inwoners van Montfoort en Linschoten prettig regelen”.

SWOM verzorgt voor alle inwoners van Montfoort en Linschoten een breed pallet aan welzijnsactiviteiten, voorliggende voorzieningen en is een natuurlijke toegang richting maatwerkvoorzieningen binnen het sociaal domein.

SWOM kijkt naar de mogelijkheden om, daar waar mogelijk is, de eigen kracht van mensen zoveel als mogelijk aan te spreken. Vervolgens kijken we wat het sociaal netwerk kan doen en van welke algemene voorzieningen iemand gebruik kan maken. Hierbij biedt SWOM een uitgebreid pakket aan welzijns-activiteiten. Lukt het een inwoner dan nog niet voldoende om mee te doen, dan verzorgt SWOM de toegang tot een maatwerkvoorziening Wmo. SWOM werkt bij voorkeur preventief, dat wil zeggen zo vroeg mogelijk met de inwoner op zoek naar oplossingen.

    


Kijken en luisteren

Reclame
Ook hier adverteren? Klik hier!


Nu op RSM
Muziek 4 uurtje
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2017