StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:20-06-2017
Bijgewerkt op:21-06-2017 12:04

VVD Montfoort zoekt nieuwe raadsleden

Bron: M. Andriessen
    

 

De VVD is op zoek naar nieuwe raadsleden voor de komende Gemeenteraadsverkiezingen in Montfoort, die volgend jaar maart plaatsvinden. De VVD zoekt enthousiaste liberalen met een positieve en realistische visie op Montfoort en Linschoten, die krachtig hun standpunten kunnen verwoorden. Kandidaten moeten de liberale visie van de VVD kunnen onderschrijven en vertalen naar concrete acties op lokaal niveau. Op haar website heeft de VVD een profielschets geplaatst.

Als onderdeel van de VVD Lopikerwaard zijn de Montfoortse liberalen begonnen met de voorbereidingen voor die verkiezingen. Er wordt gewerkt aan het verkiezingsprogramma en het selecteren van kandidaat-gemeenteraadsleden. De lokale liberalen voeren sinds de Gemeenteraadsverkiezingen van 2014 met twee raadsleden op constructieve wijze oppositie.

Mathieu Andriessen, voorzitter kandidaatstellingscommissie: “Onze fractie heeft de afgelopen jaren met veel enthousiasme en kunde gewerkt aan een liberaler Montfoort. We hebben onder meer gepleit voor zondagsopenstelling van winkels, lagere lokale lasten, een betere gemeentelijk dienstverlening, degelijke financiën en een vernieuwende visie op de binnenstad. Vanuit de oppositie is dat niet eenvoudig en ons werk is zeker nog niet klaar. We zoeken daarom versterking voor ons team, zowel in de raad als in de raadsfora.”

Bij de afgelopen twee verkiezingen (voor de Tweede Kamer in 2017 en voor Provinciale Staten in 2015) werd de VVD de grootste partij in Montfoort. De partij hoopt op eenzelfde mooi resultaat bij de Gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

Geïnteresseerden kunnen voor informatie en/of aanmelding contact opnemen met de kandidaatstellingscommissie van de VVD Montfoort

 

    


Kijken en luisteren

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018