StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:01-06-2017
Bijgewerkt op:02-06-2017 11:09

Informatieavond De Vaart

Bron: redactie RSM Aad van der Veen
    

In een door de gemeente op 1 juni georganiseerde bijeenkomst, werden de inwoners van Linschoten geïnformeerd over de plannen m.b.t. De Vaart en eventueel een dorpshuis in de Brede Vaart.

Wethouder Lejeune opende de avond met een toelichting en wat de doelstelling van deze avond is. Er is nu een plan van aanpak en de gemeente wil graag van de inwoners horen, wat ze er van vinden. Het plan bestaat ui 2 delen, een A en een B gedeelte, welke als totaal bij de start van de plannen worden aangepakt.

Deel A: dit onderdeel is voor de gemeente, de renovatie van de sporthal en het plein

Deel B: is voor de markt het herontwikkeling van de zalen en het realiseren van woningen.

Hierna volgde een presentatie van de financiële onderbouwing, die helaas voor niemand zichtbaar was. De online versie staat vanaf 2 juni zichtbaar op de website van de gemeente. Alles wat vanavond door de inwoners wordt ingebracht, inclusief de reactieformulieren, zullen integraal aan de raad worden aangeboden.

Toen volgden vele kritische vragen, als "wat is er gedaan met eerdere adviezen" en waar zijn de gelden voor "groot onderhoud" van de gemeente gebleven. Ook de belangen van diverse groeperingen werden ingebracht, maar aldus volgens wethouder Lejeune zullen met alle belangen rekening worden gehouden.

De renovatie heeft voor een grote groep inwoners de voorkeur in plaats van nieuwbouw en woningen. Als alles goed gaat zal medio september er een voorstel aan de raad worden voorgelegd. Wordt dus vervolgd!


 

    


Kijken en luisteren

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018