StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:31-05-2017
Bijgewerkt op:31-05-2017 21:14

Dhr. en Mevr. Van Wijk Frasa 50 jaar getrouwd

Bron: redactie RSM Aad van der Veen
    

Op 31 mei is het exact 50 jaar geleden dat Henry (76) en Bertha (75) elkaar in het gemeentehuis van Hagestein het JA woord gaven. De kerkelijke inzegening vond plaats in de RK-kerk van Everdingen. Alles onder tropische omstandigheden, het was die dag 30 graden.

Reden voor burgemeester van Hartskamp om op deze dag met een prachtig boeket af te reizen naar Achthoven West om namens de gemeente het gouden bruidspaar te feliciteren.

Al snel na de trouwdatum kwamen zij te wonen op de huidige locatie, een prachtige nieuwgebouwde woning op de Achthoven, waar zij 2 kinderen kregen, een zoon en een dochter, die nog steeds thuis woont. Zij hebben ondertussen ook 5 kleinkinderen.

Henry, die ruim 37 jaar heeft gewerkt als taxichauffeur bij de Fa. Verbree uit Benschop, en tevens als chauffeur van een lijkwagen, waar hij nog verschillende anekdotes over wist te vertellen, geniet nu samen met Bertha van alle goede dingen van het leven. Vooral de tuin speelt een belangrijke rol voor hen beiden en op de vraag of ze weleens op vakantie gingen, was het antwoord dan ook:

We zijn een keer een bootreis van 18 dagen wezen maken op de Rijn, het was een geweldige belevenis, maar eenmaal weer thuis, toch maar weer snel de tuin in, waar onder de klanken van Tiroler-muziek alles tiptop in orde moest worden gebracht. Daarnaast stappen ze af en toe nog op de fiets om een stukje in de omgeving te rijden, maar ze hebben een hekel aan tegenwind, dus gebeurt ook dat sporadisch.

Ze geven aan het eind van de maand juni nog een feest voor de familie, voorafgegaan door een mis, die o.a. wordt geleid door een broer van Henry.

    


Kijken en luisteren

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018