StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenavondRegionieuwsAgendaMenu van de Maand
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenavond
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda
Menu van de Maand

Reclame

Adverteren op de website van RSM

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

ZoekenGeplaatst op:12-05-2017
Bijgewerkt op:12-05-2017 09:35

12e keer Montfoorts (rolstoel)wandelvierdaagse voor senioren

Bron: Trudy Boogaards
    

Ook dit jaar wordt in Montfoort weer een avondvierdaagse georganiseerd. Vier avonden, van dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni, wordt er gewandeld in en rond dit mooie stadje. 12 jaar geleden heeft de organisatie van dit prachtige wandelfestijn een evenement aan het programma toegevoegd, namelijk "senioren wandelen". Senioren, en ook degenen die rolstoel-gebonden zijn en toch graag willen mee wandelen, kunnen met begeleiding van een vrijwilliger deelnemen aan deze vierdaagse. Niet alleen de senioren die woonachtig zijn in Antoniushof, maar ook zij die buiten dit woon- zorgcentrum wonen zijn van harte welkom.

Iedere avond wordt er 5 km gewandeld, We verzamelen iedere avond om 18.15 uur in Antoniushof en vertrekken dan gezamenlijk om 18.30 uur naar de sporthal. Na afloop van iedere avond drinken we met elkaar nog een kopje koffie. Rond 8 uur keert iedereen weer huiswaarts. Alleen op vrijdagavond vieren we tot slot het lekke banden bal in de grote zaal.

Hierbij zijn natuurlijk ook alle enthousiaste aanmoedigde van harte welkom.

Deelname is € 8.00. Dit is € 4,50 inschrijfgeld en medaille, iedere avond na afloop een kopje koffie, iets lekkers onderweg en een gezellige slotavond op vrijdag 3 juni (drankjes voor eigen rekening)

De inschrijving is op dinsdag 30 en woensdag 31 mei in het Atrium van het Antoniushof vanaf 10.30 uur tot 11.30 uur. Telefonisch opgeven mag ook op dinsdag en donderdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur (zie nummer onderaan)

Bij slecht weer wordt er niet gelopen, dit is overmacht dus tellen de kilometers door.

Voor, tijdens en na de wandeling zullen vrijwilligers een helpende hand bieden. Uiteraard kunnen ook familieleden, vrienden, kennissen en gezellige mensen zich aanmelden als vrijwilliger. Ook al kunt u als vrijwilliger maar 1 of meerdere avonden meelopen, U bent van harte welkom!

Voor informatie en aanmeldingen als vrijwilliger kunt u voor 30 mei ,contact opnemen met Trudy Bogaards tel. : 0348-478708

    


Kijken en luisteren

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2017