StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenavondRegionieuwsAgendaMenu van de Maand
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenavond
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda
Menu van de Maand

Reclame

Adverteren op de website van RSM

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

ZoekenGeplaatst op:07-05-2017
Bijgewerkt op:07-05-2017 16:38

Fietsveiligheidstraining voor senioren op 24 mei

Bron: gemeente Montfoort
    

Gemeente Montfoort vindt het belangrijk dat senioren plezierig en veilig kunnen blijven fietsen. Daarom organiseert de gemeente op woensdag 24 mei een fietsveiligheidstraining voor 60-plussers (in samenwerking met de Fietsersbond en de provincie Utrecht).
Vol programma
Naast voorlichting staan er ook controles en praktijkoefeningen op het programma: de deelnemers krijgen ‘fietsgymnastiek’ van een beweegdocente; ze kunnen hun fietsen laten controleren door een lokale rijwielhandelaar; op een afgezet parcours worden de reactiesnelheid, het evenwicht en de fietsvaardigheid getest en het groepsfietsen wordt geoefend tijdens een korte fietstocht langs enkele lastige/complexe verkeerssituaties in de gemeente. Ook wordt er extra aandacht besteed aan de veiligheidsaspecten van de e-bike, de fiets met elektrische trapondersteuning.

Locatie en aanmelden
De training is op woensdag 24 mei en wordt gegeven in en rond het stadskantoor van Montfoort (Kasteelplein 5). Start is om 9.00 en het duurt tot 16.00 uur. Rond 12.30 uur is er een gezellige lunch. Wilt u deelnemen? Meldt u dan aan via de website van de fietsersbond (www.fietsersbond.nl/fietsinformatiedagen of via onderstaande link) of stuur een mail naar fietsschool@fietsersbond.nl (o.v.v. ‘aanmelding Fietsveiligheidstraining Montfoort 24 mei’). Noteer in de mail s.v.p. naast uw naam, adres, telefoonnummer en leeftijd ook of u met de fiets/e-bike komt en of u WA verzekerd bent. Van de deelnemers wordt een eigen bijdrage gevraagd van €7,50. Deelname is op eigen risico.

 

    


Kijken en luisteren

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2017