StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:24-04-2017
Bijgewerkt op:24-04-2017 11:55

v.v. Montfoort blijft in race nacompetitie na simpele overwinning op SVL

Bron: Dick
  

Na de verrassende overwinning op AFC was Montfoort voor 99% gevrijwaard van degradatiezorgen en kon de ploeg van Renato Dijksterhuis zelfs voorzichtig naar boven kijken. Voorwaarde was wel, dat de oranjebrigade zich geen zwakke momenten als tegen JSV kon permitteren. Met nog 4 wedstrijden te spelen was winst dus een must.

Op papier was SVL met eveneens 33 punten gelijkwaardig aan de thuisploeg. In de heenwedstrijd werd Montfoort door 2 momenten van onachtzaamheid afgetroefd. De ploeg was dus gewaarschuwd.

Het 1e kwartier van de ontmoeting was het tempo van de wedstrijd veel te traag. Montfoort kon van achteruit rustig opbouwen, terwijl SVL zich terugtrok op eigen helft en zich focuste op de counter.

In de beginfase kreeg Montfoort één grote kans om de score te openen, maar de kopbal van Marck van Baal, waarschijnlijk vanuit buitenspel, ging naast. Daar bleef het bij tot bijna een half uur spelen.

Door gestuntel in de verdediging kreeg Bart Roelofs de kans om te scoren en hij liet doelman Merkens dan ook kansloos.

8 Minuten later kreeg ook Miquel Ballo een opgelegde kans en hij bepaalde de ruststand daarmede op 2-0

Evenals de heenwedstrijd kwam Montfoort slap uit de kleedkamer. Even leek Montfoort de 3-0 aan te tekenen, maar nog geen 10 seconden later was het Selcuk Albayrak, die vrij simpel de aansluitingstreffer scoorde. Even leek het dan toch weer een wedstrijd te worden, maar een kwartier later was het Miquel Ballo, die met een fraaie lob doelman Merkens kansloos liet.

Met deze treffer ging ook bij SVL het lampje uit en kreeg Montfoort alle gelegenheid de score te vergroten.

En dat was niet aan dovemans oren besteed , want 10 minuten later was het Max Verweij, die eindelijk mocht scoren. Het slotakkoord was voor Marck van Baal, die de eindstand bepaalde op 5-1.

Aangetekend dient te worden, dat de uitslag, gezien de kansen hoger had kunnen uitvallen. Met 10 doelpunten in 2 wedstrijden lijk trainer Renato Dijksterhuis het scorend lek boven te hebben en mede hierdoor blijft de ploeg in de race voor nacompetitie. Inzet is de 4e plek en dat is waar de komende tegenstander, DTS uit Ede, ondanks een verlies tegen FC Aalsmeer, nog steeds bivakkeert.

Met nog 3 wedstrijden te gaan is het verschil 3 punten en is winst opnieuw een must om op gelijke hoogte te komen.

Trainer Dijksterhuis beziet alles wedstrijd voor wedstrijd en wil niet al te ver vooruitkijken. Feit is echter wel, dat er voor Montfoort in het jubileumjaar plots toch heel wat valt te halen mede dankzij een bijzonder sterke 2e competitiehelft.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024