StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:20-03-2017
Bijgewerkt op:20-03-2017 12:03

Inloopavond parkeervoorziening Parklaan

Bron: gemeente Montfoort
  

Op donderdag 30 maart organiseert gemeente Montfoort een inloopavond rondom de nieuw te ontwikkelen parkeervoorziening aan de Parklaan in Montfoort. Alle inwoners van de gemeente en alle organisaties zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Tijdens de inloopavond wordt een aantal varianten getoond en kunnen inwoners vragen stellen. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. 

Aanleiding van het project
Op 27 juni 2016 heeft de gemeenteraad een besluit genomen rondom de verhuur van stadskantoor Montfoort. Om delen van het stadskantoor te kunnen verhuren, is het noodzakelijk extra parkeerplaatsen aan te leggen in de buurt van het stadskantoor. Dit blijkt onder meer uit verschillende gesprekken met potentiële huurders, waarin het parkeren als belemmering werd gezien voor het huren van ruimtes. Daarnaast is gekeken naar de toegevoegde waarde van een parkeervoorziening voor de sportverenigingen, het nieuw te bouwen scholencomplex en bezoekers van de binnenstad. 

Varianten
Na het raadsbesluit van juni 2016 zijn diverse varianten uitgewerkt. Bij deze uitwerking is een aantal  direct belanghebbenden betrokken. Resultaat hiervan zijn vier varianten die getoond worden tijdens de inloopavond. Aanwezigen kunnen via een reactieformulier ter plaatse of online hun voorkeur uitspreken.

Inloopavond 
De inloopavond is op donderdag 30 maart in het stadskantoor in Montfoort, Kasteelplein 5. Tussen 19.30 en 21.00 uur bent u van harte welkom om binnen te lopen. Alle inwoners uit Montfoort en Linschoten zijn van harte uitgenodigd voor de inloopavond. 

Meer informatie over het project is te vinden op www.montfoort.nl/parkerenparklaan. 

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024