StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:06-10-2016
Bijgewerkt op:06-10-2016 10:13

De Cabaretpoel, Vier keer leuk! speelt in Zalencentrum Sint Joseph

Bron: Corinne van der Vliet
  

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen.

Op zaterdag 15 oktober speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! in Zalencentrum Sint Joseph in Montfoort.

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Op deze avond spelen:

Robert Ramaker vraagt zich af wat het nut is van stofzuigen, waarom je spruitjes moet eten en waarom sommige mensen arm zijn en andere rijk. Ondertussen lost hij meteen de wereldproblemen op. Een prachtige voorstelling met mooie liedjes en rake grappen. Tenminste… als zijn stofzuiger het doet.

Kitty Goemaat won het Leeuwarder Cabaret Festival 2014. Onder het motto “Lang leve de Positiviteit!” zingt ze positieve liedjes die ze begeleidt op ukelele en gitaar. Met haar energie en spontaniteit legt ze gemakkelijk contact met de zaal. Kitty is op weg naar haar geluk. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste balans.

Paul Schoolderman won in 2014 de juryprijs op het Utrechts Cabaret Festival en in datzelfde jaar haalde hij de halve finale van Cameretten. In dat programma deelde hij zijn belevenissen als leerkracht en was hij kritisch op het onderwijssysteem. Na de aanslag op Charlie Hebdo werd zijn toon scherper. Kun je na een aanslag op de vrijheid van meningsuiting alles nog wel zeggen? Volgens Schoolderman kun je alleen gekwetst worden op die plek waar jezelf niet vrij bent. Mocht je je gekwetst voelen tijdens de voorstelling, dan ben je nog niet vrij. Maar hoe vrij is hij eigenlijk zelf?

Lotte Hondebrink maakt verhalend cabaret met liedjes en krijgt vaak lovende recensies ("adembenemend" - haar moeder -). Lotte studeert Nederlands. Haar voorstellingen gaan over het studentenbestaan, het bestaan in het algemeen en natuurlijk over de liefde.

Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Meer informatie vindt u op www.cabaretpoel.nl.

Voorstelling: De Cabaretpoel, Vier keer leuk!

Zaterdag 15 oktober, Zalencentrum Sint Joseph, Montfoort.

Aanvang 20:00 uur.

Reserveren via http://www.cultureelmontfoort.nl

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024