StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:23-05-2016
Bijgewerkt op:23-05-2016 12:19

Aftellen voor Run for KiKa Utrecht

Bron: Run for KiKa
  

Utrecht, 23 mei - Nog maar drie weken en dan staan honderden deelnemers aan de start van Run for KiKa Utrecht. Dankzij de renners staat er al ruim 121.000 euro op de sponsorteller, bijna een verdubbeling van wat er vorig jaar rond deze tijd op de teller stond!
 

Het sponsorgeld wat er door Run for KiKa Utrecht wordt opgehaald is letterlijk van levensbelang. Hoe eerder het percentage kinderen wat overlijdt aan kinderkanker (25%) naar beneden gaat, hoe beter. Kanjer Ruurd (14), de mascotte van team Run for Ruurd, weet dit maar al te goed.

Tegenvaller

Ruurd kreeg begin 2015 de diagnose botkanker. Na een jaar vol behandelingen zag de toekomst er weer rooskleurig uit, maar de vreugde bleek van korte duur: tijdens de kerstvakantie, waarin het nare jaar zou worden afgesloten, kreeg Ruurd erge rugpijn en na de Kerst bleek dat de tumor terug was van nooit weggeweest.
Respect

De vooruitzichten voor Ruurd zijn niet goed. Zijn moeder Corine: "Ik heb enorme bewondering voor het doorzettingsvermogen en de vechtlust van Ruurd. Daar kunnen wij heel veel van leren." Met haar deelname wil zij, en ook de 161 andere teamleden van Run for Ruurd, haar respect tonen.
Rennen voor KiKa

Zoals Ruurd zijn er nog veel meer kinderen in Nederland voor wie de toekomst nog onzeker is. Daarom wordt Run for KiKa georganiseerd: een hardloopevenement in zes steden waarbij deelnemers 1, 5 en 10 kilometer rennen voor KiKa en met elkaar zoveel mogelijk geld ophalen. Op 12 juni is Utrecht aan de beurt. Inschrijven kan nog een paar weken via www.runforkika.nl. Wilt u een donatie doen aan team Run for Ruurd, ga dan naar https://www.runforkika.nl/run-for-ruurd-1 en klik op ‘Sponsor ons'.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024