StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:17-03-2016
Bijgewerkt op:17-03-2016 09:49

Boekspot voor Montfoort

Bron: Gemeente Montfoort
  

Burgemeester Petra van Hartskamp en wethouder cultuur, Marieke Lejeune, gingen vandaag op bezoek bij de nieuwe Boekspot in de Katholieke Kerk in Montfoort en brachten stapels boeken mee. Van kinderboeken tot spannende romans. “Wij vinden het belangrijk dat mensen lezen”, vertelt de wethouder. “We hopen dat zo’n plek mensen aanzet om meer te lezen. Ik nodig alle mensen uit om hier naar toe te gaan en boeken uit te zoeken. Die mogen gratis mee. En als ze uitgelezen zijn? Dan mogen ze terug. Maar je mag ze ook aan iemand anders doorgeven. Het is natuurlijk heerlijk als je zonder dure boeken aan te hoeven schaffen, toch kunt blijven lezen. We juichen dit initiatief dan ook van harte toe.”

Ontmoetingsplek
De heer Van Blokland, voorganger van de Johannes deDoperkerk, is erg blij met de nieuwe boeken. “We willen uiteindelijk meer dan 24 strekkende meter aan boeken hier hebben. Daardoor wordt de kerk nog meer een ontmoetingsplek. Mensen kunnen hier elke dag van 10.00 –12.00 uur terecht voor een of meerdere boeken en een kopje koffie. Zondags is de Boekspot voor en na de kerkdienst geopend. In de zomer worden hier op woensdag en zaterdagmiddag lunchconcerten geven. Die duren een half uur. Daarvoor en daarna kan iedereen hier ook naar binnen lopen." 

Meer Boekspots
In Montfoort is de Boekspot te vinden in de Johannes de Doperkerk, in het Woon-Zorgcentrum Anthoniushof en bij de SWOM (Om ’t Hof 8). In Linschoten kunt u terecht bij de Protestante Kerk ’t Kruispunt. Binnenkort wordt ook in de Brede Vaart een Boekspot geopend.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024