StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:10-03-2016
Bijgewerkt op:10-03-2016 09:42

25e Fancy fair en rommelmarkt voor Stichting Roemeense Kinderhulp

Bron: Keesjan Steverink
  

Mooie goedkope spullen zoeken, spanning en plezier tijdens het Rad van Avontuur, genieten van een versgebakken wafel. De kinderen genieten van de spelletjes, kunnen de speciale kleurplaat inkleuren en laten zich schminken. Jong en oud kunnen weer de hele dag genieten van vertier en gezelligheid op de Fancy Fair en rommelmarkt voor de Stichting Roemeense Kinderhulp. Dit jaar vindt al weer de 25e editie van dit gezellige evenement plaats. U bent van harte welkom op zaterdag 19 maart van 10.00 tot 16.00 uur in ’t Kruispunt, Touwlaan 36, 3401 CB te IJsselstein.

Er zijn activiteiten voor jong en oud: grote rommelmarkt met kleding, elektra, huishoudelijke producten, speelgoed en boeken; het Rad van Avontuur met veel mooie prijzen; het boodschappenwagenspel en kaasgewichtspel; de ‘Hoge Hoed’ loterij; schminken en spelletjes voor kinderen; een eetstand met wafels, tosti’s, hotdogs en verse jus d’orange en de uitreiking van de carnavalskleurplaatwedstrijd vindt die middag plaats. De opbrengst van alle activiteiten is bestemd voor het begeleid wonen project van het familiekindertehuis Tinkerbell in Sovata, Roemenië.

Bruikbare spullen

Heeft u nog gebruikte spullen voor de rommelmarkt? U kunt deze afgeven op: vrijdag 18 maart tussen 16.00 en 19.00 uur via de hoofdingang van ’t Kruispunt. Mocht u het niet kunnen brengen, maak dan een afspraak met Cor Knijff, telefoon 030 - 688 64 03 (graag bellen na 18.00 uur).

Kleurplaten

Vanwege het 25-jarig bestaan van de Stichting deden wij dit jaar mee met de carnavalsoptocht in Apestad (IJsselstein) en deelden we kleurplaten uit. Heeft u geen kleurplaat ontvangen, download dan een exemplaar op www.srkh.nl/carnaval. Tijdens de bazaar is er ook nog gelegenheid om de kleurplaat in te kleuren en te versieren. Kleurplaten met ingevulde gegevens kunnen tijdens de fancy fair ingeleverd worden tot ca 12.00 uur. De prijsuitreiking vindt plaats om 15.00 uur.

Gastgezinnen gezocht

Ieder jaar komen 42 kansarme kinderen in de leeftijd van 9 t/m 11 jaar voor een vakantie zonder zorgen naar Nederland. Zij verblijven drie weken bij een gastgezin. Op deze wijze kunnen de kinderen even de armoede in hun land vergeten. In veel gezinnen is de nood hoog en het wordt met de werkloosheid van de laatste jaren alleen maar hoger. De kinderen komen zondagmiddag 3 juli 2016 met de bus in IJsselstein aan en vertrekken zaterdagochtend 23 juli 2016 weer naar Sovata. De kinderen verblijven per tweetal bij gastgezinnen. De Stichting Roemeense Kinderhulp is nog dringend op zoek naar gastgezinnen voor dit jaar.

Wilt u meer informatie over de kindervakantie? Neem dan contact op met Karin Mentink: 030 – 6886128, Petra de Vos: 0348 – 554199, Keesjan Steverink: 06-24607614 of e-mail: info@roemeensekinderhulp.nl.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024