StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:20-11-2015
Bijgewerkt op:20-11-2015 13:01

Moorddiner Montfoort

Bron: Anke Roelen
  

Onlangs organiseerde Zij Actief een moorddiner voor haar leden in de Antoniushof. Het lot werd op zeer morbide wijze getart, niet alleen door het diner uitgerekend op vrijdag de 13e november te houden, maar ook nog gerechten als bloedworst, kogelbiefstuk en een Trompette de la Mort saus te laten serveren en als klap op de vuurpijl de thrillerschrijfster Nicolet Steemers uit te nodigen.

De schrijfster las tussen de gangen door een zelf geschreven verhaal voor, waarbij het publiek kon raden wie de dader was van de moord op een kunstjournaliste. Hoewel er 6 mogelijke verdachten waren, viel door slim te deduceren en te elimineren de moordenaar te achterhalen.

De schrijfster maakte dankbaar gebruik van het aanbod mee te dineren.De Zij Actief-leden lieten zich van hun koelbloedigste kant zien. Zonder met hun ogen te knipperen hoorden ze het gruwelijke lot aan dat de journaliste beschoren was en lieten zich intussen de flensjes met ijs en bloedsinaasappelsaus goed smaken. En de dader? Die werd aan het einde van de avond in de handboeien geslagen.

Over de schrijfster: Onlangs verscheen het vijfde boek van Nicolet Steemers, getiteld Tweedracht, bij Uitgeverij De Geus. Tweedracht gaat over de tweeling Lucy en Danielle. Zij worden verdacht van de moord op de psychologe die hen vroeger in het kader van meerlingenonderzoek geobserveerd heeft. Een verborgen verleden komt langzaam tevoorschijn en stelt hun toch al gespannen relatie verder op de proef. Hoe sterk is de zusterliefde als het er echt op aankomt?

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024