StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:01-11-2015
Bijgewerkt op:01-11-2015 20:03

v.v. Montfoort stijgt met stip na magere overwinning op lantaarndrager GDC

Bron: Dick ten Hoonte
  

Na de, ondanks het verlies, prima wedstrijd tegen TOP-klasser Hercules uit Utrecht in het kader van de Districtsbeker waren de verwachtingen voor de ontmoeting tegen de nummer laatst in de competitie, Genderen-Drongelen Combinatie uit Eethen, hoog gespannen.

Montfoort moest aantreden zonder de geschorste Mitchel Bottenheft en de geblesseerde Chris Resida. Daardoor was er weer een basisplaats ingeruimd voor Marwan Fennich.

Vooral in de 1e helft was het Montfoort, dat het spel dicteerde en beperkten de gasten zich hoofdzakelijk tot verdedigen en hoopten op de counter.

Aan Montfoortzijde ontbrak het vooral aan de nodige creativiteit om een bres te slaan in de GDC-verdediging. In totaal waren er 3 mogelijkheden voor GDC, waarbij een kopbal na een half uur spelen rakelings naast ging. Montfoort kreeg ook enkele mogelijkheden zoals bijv. na 20 minuten spelen. Na een prima uitgevoerde combinatie in de 16 meter leek uiteindelijk Bart Roelofs de ban te breken, maar tot grote verbazing van de spelers werd het doelpunt afgekeurd wegens buitenspel door de prima fluitende scheidsrechter van der Wielen.

Na de rust tapte GDC uit een iets ander vaatje en slaagde er zelfs in de 1e 15 minuten druk te zetten op het doel van Robin Vianen. De verdediging van Montfoort oogde onrustig en in deze fase kwam de ploeg van trainer Hijman goed weg, toen doelman Vianen de bal miste en één van de verdedigers zelfs op de doellijn moest assisteren.

Nu was het Montfoort, dat zich even tot de counter moest beperken en dat leverde na een kwartier spelen het nodige resultaat op. Het was uiteindelijk spits Luuk Baas, die uiteindelijk de trekker overhaalde en zijn ploeg op voorsprong zette.

In de minuten daarna kreeg Montfoort nog enkele prima kansen om de wedstrijd definitief op slot te gooien. Zo belandde een kopbal van Nick van Luinen op het dak van het doel en strandde Luuk Baaas op aangeven van Tolga Demirci op de doelman van GDC en kreeg ook Bart Roelofs in de 70e minuut nog een grote kans.

Ruim een kwartier voor tijd leek het erop, dat een speler van GDC binnen de 16 meter onreglementair werd gestopt, maar scheidsrechter van der Wielen zag er niets in en wuifde de protesten dan ook weg.

Met de inbreng van Nick Koppers en Max Verweij zat er in de slotminuten meer dreiging in het spel van Montfoort , maar er werd niet meer gescoord.

Door dit resultaat vindt Montfoort zich na 8 gespeelde wedstrijden terug op de 5e plaats, een stijging van 4. Daarmee lijkt Montfoort aansluiting te hebben gevonden bij de top, maar dan zal het de komende wedstrijd tegen de nummer 3, DFS uit Opheusden, wel uit een ander vaatje moeten tappen. Montfoort kan dus goede zaken kunnen doen, maar dan dient er gestreden worden zoals in de bekerwedstrijd tegen Hercules

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024