StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:18-10-2015
Bijgewerkt op:18-10-2015 21:33

Badminton: Hoogspanning in de Hoflandhal

Bron: Gertjan Scholtens
  

Opnieuw mocht badmintonvereniging Luck Raeck uit Montfoort aantreden voor een competitiewedstrijd. Dit keer was het herenteam aan de beurt. Zij namen het op tegen het heren team van GOVA uit Arnhem. Het kenmerk van de herencompetitie is het kleine aantal teams, dus men ziet een groot deel van de provincie !

Maar terug naar de wedstrijd. Uiteindelijk werd het 3-5 voor GOVA, maar dat had net zo goed precies andersom kunnen zijn. Van de 8 te spelen wedstrijden in deze ontmoeting zijn er maar liefst 5 gespeeld in 3 sets. Erg gelijkwaardiger kon het niet zijn, ja alleen de einduitslag.

Dat begon al direkt bij de beide herendubbelwedstrijden. Beide moesten in 3 sets worden gespeeld, maar helaas gingen beide wedstrijden op het allerlaatste moment naar GOVA. Vervolgens werden er 4 heren enkel wedstrijden gespeeld. Leon Lejeune won zijn wedstrijd vrij eenvoudig. Dat gold net niet voor Dave den Hartog.

In 3 sets met de gelijke eindstand van 21-14 in diverse varianten, werd deze wedstrijd gewonnen door GOVA. En ook de tegenstanders van Arnold Pordon en Sikke van der Meulen waren helaas ook te sterk. Hiermee kwam de tussenstand op 1-5.

Tenslotte werden nogmaals 2 herendubbelwedstrijden gespeeld, maar dan in de nog niet gespeelde samenstelling. De oplettende lezer begrijpt dat er door Luck Raeck nog een slot offensief werd ingesteld: beide wedstrijden gingen, geheel volgens de aard van deze ontmoeting, in 3 sets naar Luck Raeck zodat de einduitslag op 3-5 kwam. Dat belooft dus veel spektakel bij de returnwedstrijd in Arnhem.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024