StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:31-08-2015
Bijgewerkt op:31-08-2015 12:48

Valse start Luno 1

Bron: KV Luno, Klaas Barten
  

Valse start LUNO

Onder leiding van een nieuwe trainer (Hans Peters volgde Paul van Agthoven op) en een ploeg die op 2 plekken was gewijzigd begon LUNO afgelopen zaterdag onder een strakblauwe hemel en een heerlijk zonnetje aan het nieuwe seizoen.

Direct vanaf het eerste fluitsignaal trok de ploeg het initiatief naar zich toe en na 1-0 en 1-1 werd al vrij vlot een 5-1 voorsprong bereikt via een aantal mooie combinaties en afstandsschoten.

Wie op basis van deze tussenstand verwachtte dat LUNO een probleemloze middag tegemoet zou gaan, kwam bedrogen uit. Het ging wat beter lopen bij de Amstelveense ploeg en binnen een paar minuten stond er 5-4 op het scorebord. LUNO wist voor rust nog 1 keer de korf te vinden (6-4) en daarna was de ploeg geen schim meer van zichzelf. Oranje Nassau kwam hierdoor prima in haar spel en liep via dynamisch spel met veel power uit naar 6-11. LUNO kon nog even wat terugdoen (7-11), maar Oranje-Nassau scoorde vlak voor het rustsignaal nog de 7-12.

De rustperiode was volledig nodig voor LUNO om het zo ver wegzakken te analyseren en het niveau van het begin van de wedstrijd weer terug te vinden. Helaas slaagde LUNO hier niet echt in want het initiatief qua scoren bleef bij Oranje-Nassau liggen. Van 7-12 werd het 7-15.

In de rest van het tweede helft werd over en weer gescoord, maar echt dichterbij kon LUNO niet komen. Wel was er nog een geslaagde invalbeurt van Sandra de Jong die twee keer de korf wist te vinden. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een 14-23 stand.

Hans Peters vond het jammer dat de competitie op deze manier gestart is. Aanvallende kon de ploeg nog niet echt een dynamisch spel langdurend spelen en viel men al snel terug op een statisch spel waarbij er ook nog  nog wel eens pech was in de afronding. Verdedigend was het matig en waren er veel persoonlijke en onnodige fouten. Deze week hard training en volgende week weer nieuwe kansen.

LUNO 2 wist overigens heel verdienstelijk wel de eerste wedstrijd in winst om te zetten, met hard werken en zeer gefocust spel .

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024