StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:14-08-2015
Bijgewerkt op:14-08-2015 09:39

Kennismaken met diversiteit van het Groene Hart tijdens Zomerfair

  

Groene Hart, kloppend hart organiseert op zaterdag 29 augustus van 10.30 tot 18.00 uur en zondag 30 augustus van 12.00 tot 17.00 uur voor de derde keer de Groene Hart Zomerfair bij Recreatie Landschap Rosenboom in Benschop. De entree is voor iedereen gratis.

Tijdens deze Groene Hart Zomerfair kunnen bezoekers opnieuw twee dagen lang kennismaken met vele culturele, culinaire, sportieve en recreatieve activiteiten die het Groene Hart te bieden heeft. Voorzitter Jan Kooijman: “Als organisatie zijn we erg tevreden over de diversiteit en kwaliteit van onze standhouders. Met veertig kramen op beide dagen belooft ook deze editie van de Groene Hart Zomerfair weer een succes te worden”.

Proeven en ontdekken
Een nieuw element dit jaar is de aanwezigheid van de topkok Adrie de Korte, in het dagelijks leven werkzaam bij Dorpshuis XXL in Benschop. Op beide dagen zal hij op het Foodplein heerlijke hapjes bereiden met de producten die op de Zomerfair door de deelnemers worden aangeboden. Wat te denken van bijv. rilette van wilde zomergans met chutney, gedroogde gewelde appeltjes met specerijen, ‘n krokantje van speltbrood en een licht romige pompoensoep.

Proef ook de boerenyoghurtschuim met gerookte forel. Ook kunt u smullen van Boerenkaas van Kaasboerderij Van Eijk uit Vlist (de landelijke winnaar van Cum Laude Goudse Boerenkaas 2015) met mosterd, van zacht gegaarde lamsbout met koude aardappelsalade en tuinbonen en van droge worst van het linie-varken. Tevens zal Adrie ter plekke van diverse soorten roodfruit ijs maken. U kunt dat gratis proeven in een mini-ijshoorntje.
Naast de heerlijkheden die Adrie de Korte op het Foodplein bereidt zijn er ook bij de standhouders heerlijke producten te proeven en te koop. U vindt er onder meer chocolade, boerenkaas, chutney, jam, advocaat, Bergers (anders dan wijn), eau de vie, likeuren, bier, groenten, fruit, chili ’s en tomaten, forel, vruchtensappen, schapenworstjes, kruiden en nog veel meer. Ook zijn er siertuinplanten en kruidenplanten te koop.

Veel te beleven
Op beide dagen kunnen bezoekers van alles actief beleven. Maar rustig langs de kraampjes slenteren en ideeën opdoen voor een volgend dagje uit in het Groene Hart kan natuurlijk ook. Zowel op zaterdag als zondag zorgt de muzikale omlijsting voor een gezellige sfeer. Kinderen zullen zich zeker vermaken op het springkussen, met de dieren op het terrein of genieten van een heerlijk boerenijsje.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024