StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:12-08-2015
Bijgewerkt op:12-08-2015 22:37

De 24 uur van Montfoort komt er weer aan

Bron: Stichting De 24 uur van Montfoort
  

Vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus wordt voor de negende keer de 24 uur van Montfoort georganiseerd. Zoals elk jaar wordt dit spektakel in combinatie met de evenementenmarkt gehouden en net als vorig jaar vormt ook de kermis een onderdeel van het programma. Op het podium op De Plaats is er twee dagen lang een gevarieerd programma voor jong en oud.

Vrijdag na de kinderrommelmarkt starten we om 17:00 uur met het Kiremko’s Friet- en Frikadellenfeest. Dit feest is inmiddels een echte traditie geworden en wordt dit jaar gevolgd door de afsluiting van de VOM week. Om 18.30 uur zorgt Montfoorts DJ talent ervoor dat de voetjes van de vloer gaan en vanaf 20:30 uur zullen Michiel Ruijter en de band Vangrail De Plaats op zijn kop zetten.

Alle 13 Goed Fout!
Op de zaterdag start het programma  om 12:00 uur met Aliyah, Iedereen kent haar natuurlijk van Holland’s Got Talent. Nu is ze terug met haar eigen, hippe stijl en dit jaar staat zij op het podium van de 24 uur van Montfoort. Na de MontfoortApp Bingo en Imca Marina, volgt het hoogtepunt van de dag: Kiremko’s Alle 13 Goed Fout!

Dit jaar staat de show in het teken van 60 jaar songfestival en bevat dertien overbekende liedjes. Een feest der herkenning en dat wordt gegarandeerd meezingen. In een sneltreinvaart denderen de hits over het podium. Via de beeldschermen krijgt de kijker informatie wie de act op dat moment verzorgt. Heel veel Montfoorters zijn alweer druk aan het oefenen. Zorg dat je er vanaf 15:30 uur bij bent, want ze zijn echt...... alle 13 goed fout !!!!

Na Kiremko’s alle 13 goed fout zorgt Sharon Doorson voor een wervelende show. De dag wordt afgesloten door DJ Galaga in combinatie met feestzanger Peter Loree. DJ Galaga is in staat om alle muzieksoorten dwars door elkaar heen te draaien en te combineren. Van Nederlandstalig tot happy hardcore en van hardstyle tot jaren ’70. Peter Loree  is één van de meest toonaangevende feestartiesten van Nederland. Door zijn jarenlange ervaring is het voor hem geen probleem om ieder feest of evenement tot een daverend succes te maken.

Kermis
Vanaf woensdag 19 augustus vindt de jaarlijkse kermis plaats. Botsauto’s, oliebollen, grijpkraam en nog veel meer! Na het succes van vorig jaar, zal dit jaar de kermis wederom samen vallen met de 24 uur van Montfoort.  De kermis is een echte traditie in Montfoort en kent een lange historie. Het verplaatsen van de kermis van september naar de week van de 24 uur van Montfoort is succesvol gebleken. De kermis is te vinden op haar vertrouwde plek op het Hofplein.

Kijk op de website: www.de24uurvanmontfoort.nl voor het complete programma, tijden en locaties, of volg de 24 uur op Facebook via www.facebook.com/de24uurvanMontfoort.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024