StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:19-05-2015
Bijgewerkt op:19-05-2015 14:51

Onthulling Giant Bike

Bron: Jeroen Scholman
  

Woerden Marketing heeft in de zomer van 2014 het initiatief genomen een maatschappelijk project op te starten om in te spelen op de start van Le Tour de France in Utrecht komende zomer. In samenwerking met Woerdens Techniek Talent, De Werkunie, het Minkema College en Kalsbeek College heeft dit maatschappelijk project de finish gehaald. Op woensdag 3 juni zal de “Giant Bike” op feestelijke wijze worden onthult.

Ze zijn op trots op het feit wat de scholieren van het Minkema College en Kalsbeek college hebben bereikt  met het harde werken in de afgelopen maanden. De gigantische houten fiets is namelijk door hen gebouwd. De fiets van 12 meter lang en 8 meter hoog komt naast de A12 te staan en zal op deze locatie veel bekijks trekken. De 1.120.000 passanten per week die over de snelweg rijden zullen de “Giant Bike” van ruime afstand kunnen bewonderen.

Met dank aan een groot aantal sponsoren hebben zij dit maatschappelijk project kunnen uitvoeren. Dankzij materiele of immateriële steun hebben verschillende bedrijven en organisaties uit de omgeving van Woerden ervoor gezorgd dat dit prachtige project geslaagd is.

Op woensdag 3 juni zal de “Giant Bike” onthuld worden door Burgemeester Molkenboer.

De scholieren zullen op school opgehaald worden door een Rabobank Minitour peloton om vervolgens door Woerden een tour te maken. Om circa 13.45 zullen zij aankomen bij de Rabobank waar deze helden worden verwelkomt. Hierna lopen ze gezamenlijk naar het terrein van Jan Anker aan de Cattenbroekerdijk 18, de locatie waar de “Giant Bike” onthult wordt.

Wilt u meefietsen in de tourkaravaan door Woerden om de studenten op te halen? Zorg dan dat u om 12.15 aanwezig bent zodat u kunt meefietsen! Parkeren van auto’s en/of fietsen kan op de parkeerplaats van de Rabobank.

Kijk voor meer aanvullende informatie op: http://www.beleefwoerden.com/tour-de-france/giant-bike

2 Foto's bij dit artikel


Bekijk alle 2 foto's die bij dit artikel horen: Tour

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Oranje Top 30


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024