StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:04-05-2015
Bijgewerkt op:04-05-2015 11:19

Avondvierdaagse Linschoten

Bron: Dienke van Dijk, A4D Linschoten
  

De vereniging A4D Linschoten organiseert van maandag 8 tot en met donderdag 11 juni voor de 35ste keer vier avonden wandelplezier voor jong en oud.


Start Timotheus

De vierdaagse in Linschoten is elk jaar weer een evenement in ons dorp. Gezellig en gezond wandelen door de mooie natuur van Linschoten! De avondvierdaagse is van oudsher gericht op de schooljeugd. Maar de afgelopen jaren is er een toename van volwassen wandelaars. Op verzoek van een aantal van deze volwassen deelnemers kan er dit jaar ook weer later (tot 19:00 uur)  worden gestart voor de 10 km. Misschien stelt dat ook u in staat om weer eens mee te lopen!

De laatste jaren loopt het totaal aantal deelnemers terug. Dit komt vooral doordat er minder schoolkinderen zijn dan in vroegere jaren. De avondvierdaagse hoopt daarom op een verdere groei van de groep volwassen deelnemers. De laatste jaren hebben zich ook nieuwe groepen aangediend. Zo lopen bijvoorbeeld enkele Nordic-walkers mee. En door de  inzet van de vrijwilligers van het plaatselijke Rode Kruis doet een nog steeds stijgend aantal rolstoelwandelaars mee.

U kunt kiezen uit de korte 5 km-route of de 10 kilometer. Voor de allerkleinsten is in het verleden de regel ingevoerd dat er één avond rust mag worden genomen. Maar mocht het ook u fysiek of organisatorisch niet lukken om vier avonden te lopen dan mag u één van de avonden overslaan: voor een medaille moet u drie avonden hebben uitgelopen.

Traditioneel ontvangen de deelnemers iedere avond de nodige traktaties van onze lokale sponsors. Op de slotavond zal zoals gebruikelijk het feestelijke defilé plaatsvinden met muzikale begeleiding van Linfano. En omdat dit de 35ste Linschotense Avondvierdaagse is hebben we een verrassing in petto.

Het inschrijfformulier kan worden gedownload op:  www.a4dlinschoten.nl. Formulieren kunt u inleveren bij Conny van der Gugten, de Beide Vlooswijkenlaan 1 (tel 425318); bij Geert van Dijk, Wulverhorst 16 (tel 422495) of bij Saskia de Jong, De Duiker 64 (tel 433180).  Rolstoelwandelaars kunnen zich aanmelden bij Janneke Severs (tel. 418426) of bij Petra van den Heuvel - v d Ven (tel 420967). Er kan zelfs voor een vrijwilliger en rolstoel worden gezorgd!

Dankzij onze sponsors is het inschrijfgeld al jaren laag: tijdens de voorinschrijving bedraagt het inschrijfgeld € 3,50. Bij de start kan worden ingeschreven voor 4 euro per deelnemer. De start is maandag 8 juni op het plein bij De Brede Vaart. Vertrek van de 5 km-wandelaars is om 18.45 uur. De 10 km start tussen 18:30 en 19:00 uur. Op de slotavond verzamelen de deelnemers zich voor het defilé op de Strick van Linschotenstraat. Het defilé start om 20.00 uur.


Het liedjesboekje werkte goed

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024