StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:03-05-2015
Bijgewerkt op:03-05-2015 21:41

M.S.V. '19 gelijk na riante voorsprong

Bron: Hans Kolfschoten
  

Met het behaalde punt in de uitwedstrijd in Cothen tegen SVF kan MSV’19 onmogelijk tevreden zijn.

Sowieso mocht van MSV’19 iets meer verwacht worden dan het dit jaar matig presterende team uit Cothen en het leek er aanvankelijk dan ook op dat het MSV’19 van trainer Edwin de Bruin een vrij eenvoudige uitoverwinning op de Cothenaren zou behalen.

Al binnen een halve minuut stond de Montfoortse equipe met een 0-1 voorsprong op het veld, toen A-junior Wouter Scholman zijn basisplaats in de opstelling verzilverde door een vrije trap van Scott van Ede achter SVF-doelman Matthijs Mocking te werken. Even later kreeg vrijetrapnemer van Ede zelf een kans op een verdubbeling van de voorsprong maar zag hij een ingeschoten bal op voorzet van Mark Kemp net voorlangs het vijandelijk doel hobbelen.

Het eerste Cothense gevaar kwam via een verre uittrap van doelman Mocking, die zomaar het strafschopgebied van MSV’19 instuitte en via SVF-aanvaller Sander Mocking en doelman Wesley Oostrom net over de achterlijn werd gewerkt.

Na een kwartiertje spelen was het opnieuw raak voor de Montfoortenaren en nam het bezoekende team een 0-2 voorsprong met een droog afstandsschot van Mark Kemp.

De enige gele kaart van de wedstrijd liep na een half uur spelen MSV-verdediger Ralph Kolfschoten op, toen zijn  directe tegenstander, SVF-aanvoerder Jorn Mocking theatraal naar de grond ging en een opgelopen blessure veinsde. Scheidsrechter van dienst, de heer Johan van Breukelen trapte in het toneelspel van de SVF-frontman, waardoor Kolfschoten komende wedstrijd langs de kant moet toekijken, vanwege zijn vierde geel dit seizoen.

Via een vrije trap van Scott van Ede, die nog net door de doelman van SVF kon worden opgepakt, bleef MSV de bovenliggende partij en kon de thuisclub weinig meer dan “de lange bal” hanteren en hopen op een bevlieging van Jorn Mocking.

Een prima schot van SVF-er Freek Leferink kon stijlvol worden gepareerd door doelman Wesley Oostrom, waardoor één van de weinige SVF-aanvallen in de eerste helft eindigde in een rollertje voorlangs het MSV-doel.

De eerste helft eindigde met een door Rick Sangers ingekopte bal die door doelman Mocking kon worden gered en ongelukkig geleden balverlies van MSV-verdediger Jochem Baauw, waarbij Jorn Mocking vanuit de draai heel knap Wesley Oostrom onder vuur kon nemen, waarbij de laatste winnaar bleef met een prima redding.

De tweede helft was maar nauwelijks begonnen toen Roel Oostveen verzuimde zijn ploeg op 0-3 te zetten, door het zestienmeter gebied van SVF in te soleren, maar vervolgens zijn inzet niet in het doel, maar voorlangs te plaatsen.

De tegenaanval van SVF leverde de thuisclub vervolgens een aansluitingstreffer op, via een doelpunt van, wie anders, Jorn Mocking.

Waar de thuisclub weer hoop kreeg op meer, kwam MSV’19 vrijwel direct met een passend antwoord en strafte Roel Oostveen een blunder van Tim Odijk in de SVF-verdediging af door de 1-3 op het bord te zetten.

Het wachten was feitelijk op de 1-4, die Bart Vianen op de schoen had, maar waarbij hij een prima solo niet afrondde met een doelpunt en zijn schot kon worden tegengehouden door doelman Matthijs Mocking.

Vervolgens zag Charles Maas zijn inzet nog van de doellijn gehaald door een SVF-verdediger, waardoor de marge nog steeds op twee bleef voor de Montfoortenaren.

Even later gevolgd door een schot van Roel Oostveen, die, aangespeeld door Charles Maas ook weer zijn inzet van de doellijn weggemaaid zag worden door een SVF-verdediger.

Na een half uur spelen in de tweede helft bracht trainer-coach twee wisselspelers in het veld: Hugo Peters verving Charles Maas en Niek de Bruin kwam in het veld voor Bart Vianen.

Opnieuw bleef de 1-4 uit toen Scott van Ede vanaf de middencirkel op het SVF doel af ging en zijn inzet op de paal zag belanden in plaats van in het net.

Dit was tevens de laatste actie deze middag van van Ede, die werd gewisseld voor Timo Bakker, waarmee de derde A-junior deze middag in het veld kwam.

Vervolgens liep MSV’19 tegen de ijzeren voetbalwetten aan. Daar waar je zelf de kansen niet afmaakt, daar scoort de tegenstander en zo ook nu: waar Scott van Ede voor MSV’19 zijn inzet via de binnenkant van de paal uit het doel zag gecaramboleerd, daar zag Cothenaar Mats Vermeulen zijn balletje via de binnenkant van de paal het MSV’19 doel ingaan: 2-3.

Het geloof in een goed resultaat kwam terug de Cothense ploeg in, die aan 1 puntje genoeg hadden om het nacompetitiespook te ontlopen.

Een nogal goedkoop weggegeven vrije schop (handsbal op de rand van de zestienmeter van MSV’19, die nagenoeg ook had kunnen worden uitgelegd als gezichtsbescherming van de speler in kwestie) werd door Jorn Mocking bij de tweede paal weggelegd en vervolgens door Nick van Dam het MSV-doel ingewerkt, waarbij de bal tergend langzaam over de doellijn verdween: 3-3.

Het slotoffensief van de Montfoortenaren leverde uitsluitend nog een corner op, waarbij de bal achtereenvolgens door zowel Wouter Scholman alsook Rick Sangers niet kon worden geraakt, waarmee de wedstrijd gespeeld was.

MSV’19 geeft dus een riante voorsprong uit handen en deelt de punten met SVF-Cothen.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024