StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:30-04-2015
Bijgewerkt op:30-04-2015 19:26

Opening Heeswijkschool

Bron: redactie RSM Aad van der Veen
  

Nadat op 5 maart jongstleden de oplevering van de nieuwe Heeswijkschool plaats vond, was het op 30 april 2015 tijd om de school officieel te openen.

Onder toeziend oog van alle leerlingen, veel ouders en genodigden heette de directeur van de beide scholen (Heeswijkschool en Howiblo) Anneke van der Waal iedereen welkom. Zij schetste in het kort de geschiedenis en de start van de bouw en spraak daarbij haar dank uit voor o.a. de gemeente, Kalisto (het overkoepelende orgaan van het katholieke onderwijs, voorheen genaamd SKSWW) de bouwonderneming en vele anderen.

Hierna kreeg Hans Ranft, de locatiedirecteur het woord. Hij bedankte vooral de verhuisgroep o.l.v. Frank Leemans (een van de ouders) voor het vele werk wat zij hebben verzet. Zowel de verhuizing naar de tijdelijke locatie als de inrichting hebben zij voor hun rekening genomen. Dit ging vergezeld van een Gouden baksteen met beker, die officieel werd overhandigd aan Boas Kemp, die de eerste periode deze wisselbeker thuis mag bewaren. Als de school opnieuw verbouwd zal moeten worden over ong. 40 jaar, dient deze beker aan de nieuwe leerlingen te worden overgedragen. Op de steen stond de passende tekst “Alles voor de kinderen”.

Nadat Job en Jet van groep 8, het officiële welkomstbord hadden onthuld, was het tijd om de school te bezichtigen. Ondertussen kregen alle leerlingen van groep 1 tem groep 8  een heerlijk ijsje. Alle ouders en ook de pers (door Rosalie en Luna) werden onder vakkundige leiding van leerlingen van groep 8 rondgeleid door de school. Een prachtig resultaat waar de gemeente maar vooral de leerlingen nog vele jaren met trots het basisonderwijs kunnen volgen.

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024