StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:29-04-2015
Bijgewerkt op:29-04-2015 17:20

Oud Montfoortspeler Laoikili drukt Montfoort dieper in de zorgen

Bron: Dick ten Hoonte
  

Juist in de fase, dat de beslissingen vallen ervaart Montfoort, dat een kleine selectie je op kan breken. Zo ontbraken afgelopen zaterdag Max Verweij (enkel), Mitchell Bottenheft ( spierscheuring) , Chanan Brandsma en Joost van Apeldoorn ( schorsing) en Redouan Aamri ( Ziek). Een hele waslijst, waardoor er opnieuw een beroep gedaan moest worden op Gerben Drost en Hanjo Verbaan, die enkele jaren geleden een stapje terug deden en nu spelen in het 4e elftal.

Speelde Montfoort een gezapig partijtje tegen het Goudse Jodan Boys, nu ging iedereen er van uit, dat het team van Alain Hijman weer met het hart zou spelen en bereid zou zijn voor enkele meter te strijden. Echter al 5 minuten na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter van de Ketterij uit Goes maakte verdediger Yorno Vork even buiten de 16 meter, maar recht voor het doel van Robin Vianen, een lichte, maar ongelukkige overtreding, die de Huizenaren een vrije trap opleverde. 

In zijn tijd bij Montfoort liet middenvelder Bilal Laoikili al regelmatig zien over een gouden trap te beschikken en het was dan ook voor de hand liggend, dat hij de vrije trap opeiste. Na het fluitsignaal plaatste Laoikili de bal loepzuiver en buiten bereik van Vianen en via binnenkant paal plofte de bal in het net, 0-1.

Het duurde even voor Montfoort de rug rechtte en besefte, dat er nog 85 minuten gebald moest worden. Helaas werd pijnlijk duidelijk, dat Montfoort de nodige stootkracht miste en daardoor nauwelijks tot geen kansen creëerde. De echte kansen waren dan er wel voor de gasten, waarbij Laoikili in de meeste gevallen aan de basis stond.

De 2e helft gaf min of meer eenzelfde beeld te zien en in de 70e minuut hoopt trainer Hijman met het inbrengen van Gerben Drost zijn team meer aanvallende impulsen te geven. Nauwelijks in het veld liep de ervaren Drost al tegen een kaart, maar in dit geval zat er een gedachte achter. Juist hij wist als geen ander besefte, dat het vuurtje opgestookt moest worden en dat het alles of niets moest worden. Even zette Montfoort Huizen onder druk en het was notabene diezelfde Drost, die de beste kans kreeg om op gelijke hoogte te komen. Zijn vliegend schot ging echter rakelings over.

Met nog iets minder dan een kwartier spelen werd de inmiddels 38-jarige Hanjo Verbaan ingezet, maar helaas voor de thuisploeg kwam er geen verandering in de stand en bleef Montfoort met lege handen achter.

Door dit verlies lijkt het doek voor Montfoort definitief gevallen, temeer daar een aantal concurrenten belangrijke punten wisten te vergaren. Bij winst op VVA’71 en verlies van zowel Bennekom ( uit naar ODIN’59) als DFS (thuis tegen Achillesveen) komt het aan op de laatste wedstrijd uit bij Bennekom. Duidelijk is, dat voor Montfoort het touwtje weliswaar enorm dun is, maar er hiermede nog een klein sprankje hoop is.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Koningsdag programmering


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024