StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:12-04-2015
Bijgewerkt op:12-04-2015 11:26

Basketbalvereniging Fictoor zoekt met spoed nieuwe leden

Bron: Fictoor
  

Basketbalvereniging Fictoor uit Montfoort biedt velen al sinds 1984 een sportieve uitdaging. Zowel  in recreatief als in competitieverband. Al 30 jaar weet Fictoor basketballers van alle leeftijden uit Montfoort en omstreken aan zich te binden.

 Het jaarlijkse Familietoernooi in januari is telkens ‘uitverkocht’. Ook de opblaasbare basket op de Jaarmarkt is al jaren een begrip in Montfoort. Beiden trekken veel mensen die Fictoor een warm hart toedragen. De jeugd- en seniorenteams presteren al jarenlang goed in de regionale competities. Het bestuur is dan ook trots op het sportieve gedrag van de leden én de behaalde resultaten.  

Echter zijn er te weinig heren leden om volgend jaar door te kunnen gaan met deze mooie sport in Montfoort. We zijn op zoek naar minimaal 3 competitie heren spelers of enthousiaste coaches / trainers om het junioren team te kunnen laten spelen. Anders is het noodzaak om de vereniging op te geven.

 Gezocht!

 Voor het komend seizoen, vanaf september, zoekt Fictoor versterking voor het junioren- (14-19 jaar) en seniorenteam (> 20 jaar). Basketball ervaring is niet nodig. Kom vrijblijvend kennismaken, of de draad weer oppakken!

 Iets voor jou?

De jeugd traint op woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur, de heren vanaf 20.00, in de Hoflandhal, Bovenkerkweg 80 te Montfoort. Durf je het aan om een keer mee te doen, of kom je eerst een keer kijken? Graag vooraf even aanmelden bij Joep Thomassen (06-52539267).

Wie zich voor 15 april aanmeldt, profiteert het eerste seizoen van 50% korting op de contributie. Interresse mail dan naar fictoor@planet.nl of op facebook.com/bvfictoor.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024