StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:29-03-2015
Bijgewerkt op:29-03-2015 15:45

v.v. Montfoort kan opnieuw geen vuist maken tegen concurrent Volendam

Bron: Dick ten Hoonte
  

Het wordt zo langzamerhand een eentonig verhaal. Montfoort traint op dinsdag en donderdag dat de vonken er vanaf springen, maar zeker in aanvallend opzicht vertaalt deze trainingsarbeid zich niet in resultaten.

Slechts 2 overwinningen zijn er tot nu toe geboekt en met slechts 17 doelpunten in 18 wedstrijden is het probleem direct duidelijk. Zeker als je dat vergelijkt met de tegenstander van afgelopen zaterdag, Volendam, die er ondanks de lage stand op de competitieladder, al 31 heeft gescoord.

In verdedigend opzicht ziet het er bij Montfoort met 29 tegendoelpunten ook alleszins redelijk uit, maar toch staat de ploeg van Alain Hijman troosteloos onderaan.

In de heenwedstrijd was de strijd al na 20 minuten gestreden toen Montfoort vooral door onachtzaamheid tegen een niet in te halen 0-3 aankeek. Dat wilde de ploeg zich natuurlijk geen 2e keer laten overkomen.

Vooral in de 1e 10 minuten probeerde Montfoort het spel naar zich toe te trekken en was er een mogelijkheid voor Sven van Vuuren de score te openen. Helaas kreeg Montfoort opnieuw les in efficiëntie toen Nick Molenaar na ruim een kwartier de score opende.

Even later kreeg aanvaller Bart Roelofs een enorme kans om de ploegen op gelijke hoogte te brengen, maar opnieuw ontbrak Montfoort het nodige geluk en het nodige killersinstinct. Na een half uur was het opnieuw de thuisploeg, die toesloeg in de persoon van Daan Ibrahim, wat een ruststand van 2-0 opleverde.

In de 2e helft bleef het wonder uit en halverwege was het opnieuw Daan Ibrahim, die de score verhoogde naar 3-0. In blessuretijd mocht Sven van Vuuren ( strafschop) de eretreffer voor zijn rekening nemen en stond Montfoort opnieuw met lege handen.

Met nog 7 wedstrijden te spelen en een achterstand van 9 punten op zowel Volendam als Bennekom lijkt het doek bijna te vallen voor het ooit trotse “Orange Machine”. Toch zou de ploeg nog directe degradatie kunnen ontlopen onder voorwaarde dat er gewonnen wordt. Immers ook een ploeg als Bennekom zit in de hoek waar de klappen vallen met als vervelend hoogtepunt , dat trainer Eric Speelziek direct na de wedstrijd Bennekom – Huizen het bijltje erbij heeft neergegooid. Voor Montfoort is niet te hopen, dat dit het bekende schokeffect oplevert.

Dinsdag 31 maart en zaterdag 4 april staan de inhaalwedstrijden tegen respectievelijk sdc Putten en FC Breukelen op het programma. Winst is een must, want bij verlies lijkt het doek definitief gevallen.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Hollands op z'n best


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024