Geplaatst op:29-03-2015
Bijgewerkt op:29-03-2015 15:39

Dames De Valk 1 met winst terug naar Montfoort

Bron: Marieke van Breukelen

Dames 1 van De Valk was gebrand om na een reeks verloren wedstrijden weer eens te winnen. Vol goede moed beginnen ze met inspelen. In de wedstrijd bleek al snel dat dit geen makkelijke wedstrijd zou worden. Ze begonnen met een flinke achterstand maar gelukkig werden ze op tijd wakker geschud. Nadat de servicepass ging lopen, kwamen de mooie aanvallen vanzelf. Carla Vlooswijk trok de set met een mooie serviceserie helemaal naar De Valk. Deze set wordt gewonnen met 19-25.

De tweede set wist De Valk dat ze vanaf het begin goed moesten spelen. De set begonnen ze netjes met een voorsprong. Helaas kon De Valk dit niet vasthouden. Bij een achterstand van 16-22 leek het er even op dat de Valk er niks meer tegen kon doen. Mieke Vlooswijk dacht hier anders over en met een geweldige serviceserie bracht zij De Valk terug tot 22-22. Helaas was dit net niet genoeg. De tweede set ging naar Dosko met 25-23.

De derde set begon veelbelovend. Goede pass, zuivere set-ups en mooie aanvallen. Bij Dosko was er echter iemand met een goede service en die maakte een mooie serie en daarmee was De Valk weggespeeld. Deze set ging ook naar Dosko. De set werd verloren met 11-25.

De belangrijke vierde set moest gewonnen worden om met de winst naar huis te gaan. De Valk wilde hier dan ook alles aan doen. De dames hadden weer moeite om vanaf het begin de voorsprong te pakken. Gelukkig werd dit snel hersteld door een mooie serviceserie van Judith Verburg. Aan de goede en stabiele speelstijl van De Valk kon je aflezen dat deze set niet meer uit handen gegeven werd.

Nadat de vierde set binnen was, was de vijfde set alles of niets. Deze set ging alles heel snel, het spel van De Valk dat weken weg was geweest, was deze set helemaal terug. Alles liep zoals het hoorde. Een paar kleine foutjes werden door de vingers gezien. Deze set werd gewonnen met 6-15. De Valk gaat na weken van verlies weer met de winst naar Montfoort.

Zaterdag 11 april a.s. speelt De Valk thuis tegen USV Protos dames 1. Komt allen kijken in sporthal Hofland te Montfoort.

Meer berichten in deze categorie:
Het EK Snooker in Sarajevo: Hugo van Houten uit Montfoort vlammend van start (15-03-2024)
Renovatie voor hockeyvereniging (06-03-2024)
Kom gezellig meebewegen (16-02-2024)
Inschrijving AFAS Kasteelloop de Haar en Kastelentour geopend (08-02-2024)
TTV De Schans organiseert op 24 maart Het Bedrijfstafeltennis Toernooi! (05-02-2024)
Inschrijving Culture Run start 1 februari (31-01-2024)
Genomineerden Sport Awards 2024 bekend (26-01-2024)