StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:22-03-2015
Bijgewerkt op:24-03-2015 23:14

Uitslagen tafeltennis De Vaart

Bron: Johan den Hertog
  

Het eerste tafeltennisteam van De Vaart speelde in Culemborg gelijk tegen Gispen 5. Na een snel verlies van Wim van Kesteren tegen de sterkste opponent kreeg de wedstrijd meer spanning. Zeven partijen werden in vijf games beslist.

Eerst won Edwin de Waard in vijven, toen Richard Aantjes. Hun dubbel ging verloren en ook Van Kesteren moest in vijf games zijn tweede verlies incasseren.

Aantjes maakte weer gelijk: 3-3 en De Waard zette De Vaart op 4-3. Hij verloor nog wel de eerste twee games, maar sloeg vervolgens toe met 11-5, 11-2 en 12-10. Aantjes maakte ook nog een achterstand van 2-0 in games goed, maar moest zijn laatste partij toch met 11-9 in de vijfde game gewonnen geven.

Hierna scoorde Van Kesteren in drie games zijn enige punt en leed De Waard tot slot nog in vier games verlies: 5-5. 

Doordat de concurrentie het liet afweten leidt De Vaart nu met 16 punten voorsprong in de 4e klasse B en kan het a.s. vrijdag thuis al kampioen worden.

In de 5e klasse A verloor De Vaart 2 de leiderspositie aan de Tielse TC 4 en staat nu tweede met 46 punten uit 8 wedstrijden.

In Culemborg kwam het team niet verder dan 5-5 tegen degradant Gispen 7. Adri Paap bleef ongeslagen en Ruud de Groot won er één. Samen wonnen zij ook het dubbel.

Ook De Vaart 3 speelde gelijk, maar blijft met 60 punten uit 8 wedstrijden wel bovenaan in de 6e klasse F. Tegen Vita 2 wonnen Leo Wenting en Thijs Jostmeijer er ieder twee en Hank Kautz één.

De Vaart 4 won fraai met 9-1 van Vlug en Vaardig 5 en staat nu met 59 punten op de tweede plaats in de 6e klasse E. Lars Everes en Henco van Brummelen wonnen er ieder drie, Paul Hamoen één.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
JazzTime


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024