StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:13-03-2015
Bijgewerkt op:13-03-2015 09:29

Atelier Montfoorts Kunstenaars Collectief naar nieuwe locatie

Bron: Piet van der Wildt
  

Het atelier van het Montfoorts Kunstenaars Collectief, nu nog gevestigd aan de Bovenkerkweg 74, gaat verhuizen naar de nieuwe locatie aan het Klaverpad 6 op Blokland.

Begin maart 2015 start de bouw van een inpandige houtskelet constructie in de bestaande werktuigloods, waarmee het landelijke karakter wordt beschermd. Om duurzaam en zoveel mogelijk kostenbesparend te bouwen, is er gekozen voor het hergebruik van kwalitatief zeer goede bouwmaterialen. De bouw zal inclusief de aanleg van gas, water en licht ongeveer 2,5 maand bedragen. De kunstenaars verwachten half mei naar de nieuwe locatie te verhuizen.

Het Montfoorts Kunstenaars Collectief heeft 20 leden uit Montfoort en de directe omgeving die werken in verschillende disciplines zoals, beeldhouwen in steen en hout, boetseren-brons-keramiek, glas, air brush en schilderen in acryl en olieverf. Naar verwachting zal de officiële opening van het atelier begin september 2015 plaatsvinden. Dit jaar viert het Montfoorts Kunstenaars Collectief ook haar 25-jarig bestaan, een extra reden voor een groot feest.

De leden van het Montfoorts Kunstenaars Collectief zijn erg enthousiast over de nieuwe locatie voor het atelier. Het prachtige licht, het uitzicht en het buitenterrein zullen een extra bron van inspiratie zijn. “Wij zijn zeer blij met deze nieuwe ontwikkeling en erg tevreden over de medewerking van de gemeente Montfoort”, aldus Piet van der Wildt, voorzitter van het Montfoort Kunstenaars Collectief.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024