StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:02-03-2015
Bijgewerkt op:02-03-2015 15:38

Dames De Valk opnieuw onderuit tegen Switch D1

Bron: Marieke van Breukelen
  

Zaterdag 28 februari jl. speelden de dames van De Valk voor de tweede keer tegen Switch. De eerste wedstrijd werd verloren met 4-0. De dames van De Valk waren gebrand op een goed resultaat om aansluiting te kunnen houden met de top twee.

De eerste set hadden de dames van Switch moeite met hun service. Mede hierdoor lukte het De Valk om op een lichte voorsprong te komen in de eerste set. De kansen lagen gelijk voor beide teams maar beiden waren soms slordig in het afmaken. Helaas lukte het De Valk niet om hun sterke aanval afdoende te gebruiken en kwam het breekpunt bij 23-23. De dames misten de overtuiging en gaven de set weg met 23-25.

In de tweede set waren de dames van Switch de meerdere. De Valk had weinig antwoord op de inmiddels goedlopende service van Switch. De passes kwamen niet goed aan waardoor het wederom niet lukte om de aanval te gebruiken om rake punten te scoren. De Valk moest in deze set de meerdere zien in Switch en verloor deze set met 17-25.

Set drie waren de dames van De Valk alerter en vastberaden deze set niet uit handen te geven. Met een stevige voorsprong van 21-18 stevenden de dames af op een setwinst. Helaas leek de spanning de overhand te krijgen en kropen de dames van Switch steeds dichterbij. De servicepass was ongecontroleerd en opnieuw kwam Switch naast De Valk met 23-23. Na een paar mooie rally’s waren beide teams weer gelijkwaardig en moesten de dames van De Valk deze set helaas weer uit handen geven met een stand van 23-25.

Beide teams waren niet van plan de laatste set weg te geven. De dames van De Valk hadden deze set echter opnieuw moeite met het verdedigen van de service en ditmaal ook de aanval van Switch. Met een stand van 18-25 verloren de dames deze wedstrijd helaas opnieuw met 0-4. De aansluiting met de nummer twee is nu ver weg. De volgende wedstrijd zal op 7 maart a.s. zijn, uit tegen NVC. De dames kunnen dan proberen de schade te herstellen.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Koningsdag programmering


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024