Geplaatst op:23-02-2015
Bijgewerkt op:23-02-2015 20:25

M.S.V.'19 blijft maar winnen

Bron: Hans Kolfschoten

MSV’19 kon in de 4e klasse H het uitstekend begonnen jaar 2015 voortzetten met opnieuw een winstpartij. Ditmaal werd Faja Lobi/KDS onaangenaam verrast door de mannen van trainer Edwin de Bruin. De Montfoorters hebben hiermee inmiddels 12 punten uit de afgelopen 4 wedstrijden kunnen binnenhalen en gaan daarmee bovenaan in de tweede periode.

De periodestand geeft weliswaar een vertekend beeld van de situatie, omdat een aantal partijen door de concurrentie nog moet worden ingehaald, maar de voetbalploegen moeten voorlopig maar zien of alle benodigde punten kunnen worden binnengehaald en MSV’19 is de in te halen ploeg op de ranglijst.

De ploeg begon goed in Utrecht, waar de gastgevende partij, Faja Lobi/KDS is gevestigd op het dak van Ikea. Na een kwartier spelen had Dyon Plas zijn ploeg op voorsprong kunnen zetten, maar zijn schot kon worden tegengehouden door de doelman van Faja Lobi. De terugspringende bal werd vervolgens nog ingezet door Charles Maas, maar nu was er een verdediger die er nog net een voetje tegenaan kreeg en restte slechts een corner voor MSV’19.

Twee minuten later kwam MSV’19 echter toch aan een voorsprong. Bij een prima aanval over vele schijven kwam de bal terecht bij Roel Oostveen, die op zijn beurt Jurgen van der Hoeven bereikte, welke laatste Dyon Plas een vrije doortocht kon bezorgen. Ditmaal faalde Plas niet en stond MSV’19 met 0-1 voor.

Nog geen vijf minuten later werd Charles Maas op links onderuit gehaald door zijn directe tegenstander. De vrije trap van Mark Kemp werd vervolgens binnengewerkt door de prima meegelopen Robin Vos. MSV’19 op 0-2.

Nog voor rust bereikte MSV’19 de 0-3 eindstand. Ditmaal was Mark Kemp de doelpuntenmaker, na prima voorbereidend werk van Charles Maas en de beslissende pass van Jurgen van der Hoeven.

Faja Lobi kon tot op dat moment weinig inbrengen en moest genoegen nemen met een venijnig schot van Gianni Gooding, wat net over de deklat van het MSV’19 doel verdween en een inzet vanuit de draai door spits Carinho de Miranda.

In de tweede helft trok Faja Lobi de wedstrijd naar zich toe, door met inzet van alle middelen het bezoekende MSV’19 fatsoenlijk voetbal onmogelijk te maken. De opzet van de thuisclub strandde echter in goede bedoelingen en het bezoekende MSV’19 liet zich in het verdere verloop van de wedstrijd niet van de wijs brengen en gaf feitelijk geen enkele kans weg, zodat de in de eerste helft opgebouwde 0-3 voorsprong verder niet meer in gevaar kwam.