Geplaatst op:16-02-2015
Bijgewerkt op:16-02-2015 17:07

Twee medailles voor GV TOOS op voorronde wedstrijd

Bron: Marjolein Poortvliet

Zaterdag 14 februari turnde negen turnsters van GV TOOS  hun eerste of tweede voorronde wedstrijd. De Jeugd1 D1 en D2, Junioren niveau G en Senioren niveau F turnsters kwamen in actie.

In de eerste ronde turnde de Jeugd turnsters. Ilse Ockhuijsen turnde in het niveau D1. Zij turnde een nette en constante wedstrijd. Haar brugoefening leverde haar zelfs een vierde plaats op. De tegenstand in deze categorie was groot. Ilse eindigde op een 8e totaalplaats.

In het niveau D2 turnde Maartje de Jong en Jisca en Marthe Smaling. Maartje turnde een goede wedstrijd met een knappe 3e plaats op brug. Marthe turnde een goed sprong en liet voor het eerst een radslag op de balk zien. Jisca turnde voor het eerst een flikflak op vloer wat haar een goede 6e plaats op leverde. In de einduitslag werd Marthe 8e, Maartje 9e en Jisca 11e.

Ronde 4 was voor de Junioren G de tweede wedstrijd. Eline Schuijlenburg turnde een hele goede wedstrijd waarbij zij zelfs 1e werd op het onderdeel balk en 3e op brug. Ook Quinty de Bruijn en Eline Ockhuijsen turnde een goede wedstrijd. Quinty werd knap 5e op brug en Eline 6e. In de einduitslag was er een mooie medaille voor de 4e plek van Eline Schuijlenburg en werden Quinty en Eline Ockhuijsen knap 6e en 7e.

In dezelfde ronde turnde de Senioren niveau F. Het was voor hen de eerste wedstrijd. Kiki van Dijk turnde een zeer goede wedstrijd. Zij werd 2e op balk en 3e op vloer. Ella Holleman turnde netjes naar een 5e plaats op brug. In de einduitslag was er een derde plaats en een medaille voor Kiki en Ella werd 7e.