StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:10-11-2014
Bijgewerkt op:10-11-2014 21:49

Eerste verlies voor de dames van De Valk een feit

Bron: Marieke van Breukelen
  

Donderdagavond 6 november jl. moesten de Montfoortse dames tegen Switch 1 uit Utrecht.

Ze begonnen gemotiveerd aan de wedstrijd en door een goede serviceserie van Judith Verburg kwamen ze al snel op een mooie voorsprong van 6 punten. Deze voorsprong werd beetje bij beetje steeds kleiner door goed en degelijk spel van Switch. De Valk verzuimde om te scoren en zag de eerste set door hun vingers glippen met een stand van 25-22.

De tweede set had Switch het winnende gevoel te pakken en gingen zij veel beter spelen. Ze zochten met hun aanval goed de kleine mensen aan het net op.  Zo konden ze over het blok heen slaan en knalde de bal regelmatig in het achterveld van de Montfoortse dames en werd ook de tweede set verloren.

De derde set werd er gewisseld aan de Montfoorste kant, zo kwam Ursula van den Brink in het veld voor wat lengte aan het net. Zij wist met het blok wel wat ballen tegen te houden maar ook dit was niet voldoende om de derde set te winnen en deze set ging naar Switch met een stand van 25-20.

De vierde en laatste set wilden de dames van De Valk kostte wat het kost pakken en ze vochten voor wat ze waard waren. Alleen was Switch door de winst van de eerste drie sets in zo’n flow gekomen dat ze de ene na de andere bal op de grond sloegen. Op de service had De Valk ook geen antwoord en zo pakte Switch ook de laatste set met een stand van 25-19  en was het eerste verlies van De Valk een feit.

De volgende wedstrijd voor de dames van De Valk is op zaterdag 15 november a.s. om 15.00 uur in Sporthal Hofland te Montfoort.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024