StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:26-10-2014
Bijgewerkt op:26-10-2014 20:39

Opnieuw winst voor Dames 1 van De Valk

Bron: Marieke van Breukelen
  

Zaterdag 25 oktober speelde Dames 1 van De Valk weer een uitwedstrijd. Dit keer reisden ze af naar Doorn om een wedstrijd te spelen tegen Enervo DS1. Na al 4 wedstrijden gewonnen te hebben waren de dames er zeker van, ook deze keer gaan we met de winst naar huis.

De eerste set begon gelijk al erg goed door een mooie service reeks van Tirzah Reimert. Vol zekerheid werden de ballen hard naar de grond geslagen door de dames. De dames van Enervo hadden het er moeilijk mee en door het overtuigende spel van de dames van de Valk werd de eerste set gewonnen met een mooie stand van 25-12.

Met deze goede moed gingen de dames ook de tweede set in. Deze set begon moeizaam en ging ook erg gelijk op. Door een aantal mooie services van Enervo kwamen de dames van de Valk in een grote achterstand van 10-17. Op een gegeven moment werden ze wakker geschud maar dit was helaas te laat. Deze set ging dan ook nog maar net naar Enervo met een stand van 23-25. 

 Dit wilden ze natuurlijk niet nog een keer laten gebeuren; ze moesten deze wedstrijd winnen. Vol adrenaline gingen de dames de derde set in. Het ging gelijk op maar met een mooie service reeks van Mieke Vlooswijk werd de set gewonnen met 25-10. Na deze mooie stand werd ook de vierde set vol overtuiging gewonnen met 25-13.

 Een mooie overwinning van 3-1 voor De Valk DS1! De volgende wedstrijd is een thuis-wedstrijd in sporthal De Hofland. Op zaterdag 1 november spelen de dames tegen OKV DS1 om 15:00 uur. 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024