StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:30-09-2014
Bijgewerkt op:30-09-2014 08:41

Gratis workshops bij Kern Kinderopvang Randstad

Bron: Karin Moons
  

6 tot en met 12 oktober vindt de Week van de Opvoeding plaats. ‘Ik tel tot tien’ is het landelijke thema. Kom meer te weten over gezonde voeding voor kinderen, doe mee met de ouder en kind workshops of kom de sfeer proeven. Alle activiteiten zijn kosteloos. Kern Kinderopvang Randstad telt af naar de Week van de Opvoeding.

Kern Kinderopvang Randstad besteedt aandacht aan de Week van de Opvoeding. Deze week draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren.

Meer weten over voeding voor kinderen?

Maandag 6 oktober van 20.00 12.30 uur is er een informatieavond voor ouders over voeding voor kinderen. Doe tips op van deskundigen.

Dinsdag 7 oktober en donderdag 9 oktober is er een open ochtend op kinderdagverblijf Dikkie Dik van 10.30 tot 11.30 uur. Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen. Kinderen zijn van harte welkom.

Ouders uit Montfoort en omgeving zijn voor beide activiteiten van harte welkom op locatie Dikkie Dik, Bovenkerkweg 74a in Montfoort.

Doe mee met de gratis workshops

Kom de sfeer op de BSO proeven! Woensdag 8 oktober van 17.00 tot 19.00 uur. Ouders met kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar zijn harte uitgenodigd voor de ouder en kind workshops bij locatie Kabaal in de sporthal, Bovenkerkweg 78 in Montfoort .

De volgende workshops staan op het programma: ‘samen gezonde koekjes maken en bakken’,  spelactiviteit 'de ouders  tegen de kinderen', doe het ‘drama belevingsspel ‘ of de 'suiker-quiz'. Speel 'blaasvoetbal ouder tegen kind’, maak samen een object van klei en speel ‘Wie ben ik’.

Kom naar de ouder en kind activiteiten

Alle ouders en kinderen uit Linschoten en omgeving zijn van harte uitgenodigd voor de koffieochtend voor ouders en kinderen op woensdag 8 oktober van 10.00 tot 11.30 uur.

Vrijdag 10 oktober van 10.00 tot 12.00 uur zijn u en uw kind welkom voor leuke ouder en kind activiteiten. Op beide data staat de deur voor u en uw kind open bij Kinderdagverblijf Kiekeboe, Laan van Rapijnen 30 in Linschoten.

Deelname aan alle activiteiten is kosteloos. Van te voren aanmelden is niet nodig.

Kern Kinderopvang Randstad telt samen met de kinderen af naar de Week van de Opvoeding.

Kijk op: weekvandeopvoeding.nl voor alle activiteiten in de buurt.

Over Kern Kinderopvang Randstad
Kern Kinderopvang Randstad biedt in verschillende gemeenten veilige, vertrouwde en inspirerende opvang voor kinderen van 0 en 13 jaar. Door persoonlijke aandacht en afwisselende activiteiten leren kinderen bij Kern Kinderopvang Randstad spelenderwijs ontdekken. De kleurrijke en gezellige locaties bieden een veilige plek voor kinderen om te groeien. Zij levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen in samenwerking met ouders, de scholen en verenigingen.
Wij zijn onderdeel van Stichting SWKGroep. Een toonaangevende onderneming in kinderopvang en buurtwerk in Nederland. De SWKGroep biedt ons bestuurlijke en bedrijfskundige ondersteuning. Vanuit haar visie ontwikkelt de SWKGroep eigentijdse concepten voor oplossingen in kinderopvang, onderwijs, zorg en welzijn. En brengt deze in de praktijk. De werkwijze is innovatief, kostenefficiënt, sociaal én gericht op kwaliteit en samenwerking. Wij investeren in eigen kracht! Door het delen van elkaars kennis, ervaring en netwerk. Hierdoor kunnen wij ons met alle aandacht richten op de opvang van het kind.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Koningsdag programmering


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024