StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:17-09-2014
Bijgewerkt op:19-09-2014 19:43

Opening kunstgrasveld sportpark Rapijnen

Bron: Richard Pronk
  

Afgelopen zaterdag werden de nieuwe kunstgrasvelden van KV Luno en VVL officieel geopend door Burgemeester Jansen. De gehele dag waren er diverse activiteiten zowel bij Luno als VVL.

Bij VVL diverse toernooien en bij Luno de normale competitiewedstrijden met een mooi versierd kunstgrasveld. In de rust van de streekderby Luno 3 – Reflex 1 werd de opening gehouden. Dit was om 13.00.  Er was een lange periode vooraf gegaan aan deze opening, vele gesprekken tussen de gemeente en de verenigingen hebben uiteindelijk geleid tot de oprichting van Stichting Sportpark Rapijnen. In eerste instantie werd het tweede veld van VVL gerenoveerd en dat werd vorig jaar geopend. Daarna is het allemaal zeer snel gegaan. Er liggen nu twee mooie kunstgrasvelden met een mooie verbinding tussen de twee verenigingen, vanwege dat het sportveld van VVL iets verplaatst is. Waar vroeger nog een scheiding was van bosjes, ligt nu een pad naar het tweede veld van VVL. Hier werd ook de opening gehouden door het doorknippen van een lint, wat de twee velden met elkaar verbond.

Na de toespraak van de voorzitter van de stichting, Piet Koster, werd door de burgemeester samen met een jeugdlid van Luno en VVL de velden officieel geopend. Ook kreeg VVL een vlag uitgereikt met het nieuwe logo van de KNVB vanwege het 125 jarige bestaan van de voetbalbond.

Na deze plichtplegingen werden de diverse activiteiten weer voortgezet. Bij Luno kon men kijken naar de wedstrijden van Luno 1 en 2. De wedstrijden werden beide gewonnen door de teams van Luno. Na deze wedstrijden werd er ook bij Luno nog stilgestaan bij het 55 jarig jubileum van de club. De voorzitter van Luno gaf een mooie speech over wat er allemaal gebeurt was in 1959  en kort iets over de geschiedenis van Luno.

Hierna werden de prijzen uitgedeeld van de kunstgrasactie die door Luno georganiseerd was. De hoofdprijs van een Smart Tv gingen naar drie jongens die samen een dug-out gekocht hadden. Klaas Barten ontving ook nog een tablet vanwege dat hij de meeste kunstgrasvakjes had verkocht. Bij beide verengingen werd deze mooie afgesloten met een barbecue en een feest.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Hollands op z'n best


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024