StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:17-09-2014
Bijgewerkt op:17-09-2014 09:43

Groot onderhoud M.A. Reinaldaweg (N204) in Linschoten

Bron: Provincie Utrecht
  

In het weekend van 19 tot en met 22 september voert de provincie Utrecht groot onderhoud* uit aan de hoofdrijbaan van de M.A. Reinaldaweg (N204) en de rotonde N204 – Laan van Rapijnen in Linschoten. Tijdens de werkzaamheden is er een omleidingsroute voor auto’s omdat de rotonde moet worden afgesloten.

Werkzaamheden

Het bestaande asfalt op de rotonde en een deel van de hoofdrijbaan richting Montfoort wordt vervangen door nieuw asfalt; daarnaast wordt ook het straatwerk in het midden van de rotonde vernieuwd.

Planning

De werkzaamheden aan de rotonde en de hoofdrijbaan worden uitgevoerd tussen vrijdagavond 19 september 21.00 uur en maandagochtend 22 september 5.00 uur. In de week voorafgaande aan dit weekend worden in de avond en nacht voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd.

Consequenties voor het verkeer

Tijdens de voorbereidende werkzaamheden kan het verkeer hinder ondervinden bij het passeren. In het weekend van 19 – 22 september is de rotonde volledig afgesloten. Het verkeer op de M.A. Reinaldaweg wordt m.b.v. borden omgeleid. Het openbaar vervoer en hulpdiensten met spoed kunnen de rotonde via het fietspad passeren. Het fietsverkeer kan tijdens de werkzaamheden gewoon doorgang vinden. Verkeersregelaars zijn aanwezig om het (fiets)verkeer langs de rotonde te begeleiden. Aanliggende panden blijven bereikbaar.

Geluidshinder

De werkzaamheden geven geluidshinder omdat er tijdens de werkzaamheden gefreesd en gesloopt moet worden. Ook het werkverkeer kan enige geluidsoverlast veroorzaken.

Slag om de arm

Bij alle wegwerkzaamheden geldt dat weersomstandigheden ertoe kunnen leiden dat de planning noodgedwongen wat naar achteren schuift. Bijvoorbeeld als er lang achter elkaar veel regen valt. Asfalteren en markering aanbrengen is dan niet verstandig omdat het resultaat van slechte kwaliteit zal zijn.

*Onderhoud provinciale wegen

De provincie Utrecht voert jaarlijks onderhoud uit aan de provinciale wegen (totaal 300 kilometer), parallelwegen en fietspaden ten behoeve van de verkeersveiligheid en het wegcomfort. Ieder jaar zijn verschillende wegvakken aan de beurt. We maken hierbij onderscheid in groot en klein onderhoud.

Bij groot onderhoud gaat het om het vervangen van de verharding van een heel wegvak of een gedeelte ervan. Elk wegvak is periodiek aan de beurt omdat de deklaag dan versleten is. Soms moet ook een deel van de onderliggende constructie vervangen worden. Het werk bestaat meestal uit het wegfrezen van het huidige asfalt en het aanbrengen van nieuw asfalt.

Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen?

Volg dan @werkaandewegutr op Twitter

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024