StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:08-07-2014
Bijgewerkt op:08-07-2014 12:41

Politie zoekt doorgereden automobilist(e)

Bron: Politie Midden Nederland
  

De politie onderzoekt een aanrijding die gebeurde op vrijdag 4 juli op Breeveld in Woerden waarbij een 48-jarige fietser uit Woerden en een automobilist(e) waren betrokken. De politie roept de onbekend gebleven automobilist(e) op zich te melden.

Rond 07.40 uur fietste de Woerdenaar over Breeveld richting Harmelen en was onderweg naar zijn werk in Utrecht. Breeveld is een smalle weg en alleen bestemd voor fietsers en voor bestemmingsverkeer. De fietser hoorde een auto van achteren naderen en ging zoveel mogelijk rechts fietsen. De fietser zag dat hij werd ingehaald door een kleine grijze personenauto. Tijdens het inhalen werd hij echter door de auto geraakt, verloor zijn evenwicht en kwam ten val.

Onderarm gebroken

De automobilist(e), die gemerkt moet hebben dat de fietser werd aangetikt, stopte niet, maar reed door. De Woerdenaar liep letsel op aan zijn been, arm en gezicht. Ook zijn kleding en fiets raakten beschadigd. De Woerdenaar besloot toch maar door te fietsen naar zijn werk, maar werd daar onwel. Een collega van de Woerdenaar bracht hem voor onderzoek naar het ziekenhuis. Daar bleek dat de Woerdenaar zijn onderarm had gebroken.

Melden bij politie

De politie roept de doorgereden automobilist(e) op zich alsnog te melden bij de politie in Woerden. Ook eventuele getuige(n) wordt gevraagd kontakt op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

 

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024