StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:30-06-2014
Bijgewerkt op:30-06-2014 08:59

10 medailles voor GV TOOS op toestelfinales

Bron: Marjolein Poortvliet
  

Op zaterdag 28 juni waren de toestelfinales van het rayon Vechtstreek in sporthal Galgenwaard in Utrecht. Voor GV TOOS uit Linschoten deden 9 turnsters mee aan deze finale. En met succes, er werden 10 medailles behaald.

In de eerste ronde kwam Leanne van Butselaar uit op balk. Door een hoog punten aantal in de voorronde had zij zich geplaats voor dit onderdeel. Leanne liet een goede oefening zien, maar door een val met de koprol kwam zij helaas net te kort voor het podium en werd het een 5e plaats. Rebecca van der Mel turnde op vloer en brug. Op brug wilde zij graag het nieuwe onderdeel zolendraai turnen. Helaas viel zij hiermee en werd ze 7e. Op de vloer liet ze een goede oefening zien die een 3e plaats opleverde. Turnster Ilse Ockhuijsen was het hele seizoen al succesvol. Op deze finale behaalde zij wederom medailles. Op sprong werd zij 3e en op balk was er een gouden medaille.

In de tweede ronde kwamen Eline Ockhuijsen en Jisca Smaling in actie. Jisca had zich heel knap geplaatst voor het onderdeel balk. Zij liet zien dat ze terecht in deze finale stond en turnde een prachtige oefening. Goed voor een bronzen medaille. Eline liet op balk en vloer nette oefeningen zien, maar kwam met een 5e en 7e plaats net te kort voor het podium.

De derde ronde was voor de junioren en senior van GV TOOS. Kiki van Dijk ervaart een zeer succesvol seizoen. Nog geen enkele wedstrijd ging zij zonder medaille naar huis. Ook deze keer niet, want op de vloer was haar oefening goed voor brons. Op sprong en balk werd 7e en 5e. Ella Holleman turnde een prachtige wedstrijd en behaalde 2 bronzen medailles op vloer en brug. Ook Anne Versloot en Anne de Vos sloten het seizoen af met een medaille. Anne de Vos behaald zilver op vloer en Anne Versloot brons op sprong en zilver op brug.

Het turnseizoen voor GV TOOS is hiermee succesvol beëindigd. Op naar een volgens seizoen vol prachtige resultaten.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Koningsdag programmering


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024