StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:08-06-2014
Bijgewerkt op:08-06-2014 21:51

Medaille voor Kiki van Dijk in regiofinale turnen

Bron: Marjolein Poortvliet
  

Op zaterdag 7 juni waren de regiofinales voor divisie 6 in Amsterdam. Voor GV TOOS uit Linschoten deden 4 turnsters mee aan deze wedstrijd. Voor de junioren niveau G kwamen Anne de Vos, Ella Holleman en Anne Versloot in actie.

Op het toestel balk liet Ella een hele mooie oefening zien. Deze werd beloond met een 10.850 en een 4e plek. Deze deelde ze met Anne Versloot die eveneens 10.850 behaalde.

Op vloer lieten alle drie de turnsters goede oefeningen zien. Anne de Vos liet een prachtige salto zien die haar 10.600 op leverde. Op sprong was Ella een van de beste met 10.100 werd zij tweede. Bij de brug liet Anne Versloot zien waarom zij op dit toestel binnenkort een finale turnt. Met 11.500 werd zij daar derde. Door een val op brug haalde Ella het podium net niet en werd zij 9e. Anne Versloot werd 7e en Anne de Vos 16e.

Bij de senioren niveau F turnde Kiki van Dijk een sterke wedstrijd. Op brug haalde zij de kip en een mooie 9e plaats op dit toestel. Verder turnde zij een goede sprong en een nette balk oefening. Door een val van dit laatste toestel behaalde zij net iets minder punten als normaal. Op vloer maakte Kiki dit weer helemaal goed. Daar liet zij zien dat dit haar favoriete onderdeel is. Met een mooie oefening en 11.300 aan punten werd zij daar 2e. In de einduitslag haalde Kiki een prachtige 5e plek en een medaille.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024