StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:06-06-2014
Bijgewerkt op:06-06-2014 20:46

Badminton: Zinderende finales Luck Raeck

Bron: Gertjan Scholtens
  

Ieder jaar vormen de finales van de clubkampioenschappen het sportieve hoogtepunt van het seizoen. Dan kun je laten zien welke vooruitgang je hebt gemaakt en of de training en ervaring jou weer verder heeft gebracht.

Dat schetst direct het startpunt van de finale avond van badmintonvereniging Luck Raeck uit Montfoort. Dit jaar werden de finales over 2 dagen verdeeld, de spanning was er niet minder om. Het herendubbel tussen Paul de Koning / Clemens Peeters en Marnix Keer / Gert-Jan Terpstra was zo een kraker. De setstanden 21-16 en 21-14 voor het duo de Koning / Peeters verraadt al dat het geen overloop partij is geweest.

Ook werd het gemengd dubbel gespeeld tussen Trea van Galen / Leon Lejeune en Rianne de Jong / Rijk den Hartog. Aan deze wedstrijd was te zien hoe competitiespelen het spelniveau kan verbeteren. Rianne doet sinds kort mee met de seniorencompetitie en deze ervaring leidt direct tot 2 finaleplaatsen en daaruit één kampioenschap (dames dubbel samen met Trea van Galen) en een tweede plaats bij het gemengd dubbel met Rijk den Hartog. Al met al een mooi resultaat.

Helaas was er deze keer geen dames enkelfinale te spelen, maar dat werd dubbel en dwars goed gemaakt tussen de heren enkel kandidaten Leon Lejeune en Sikke van der Meulen. Het werd de afsluiter van de finale avond. En wat voor een afsluiter ! Het woord zinderend is hier wel op zijn plaats. Er waren maar liefst 3 sets voor nodig om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk bleek Leon toch te sterk voor Sikke, maar ook voor hem zijn er het komende seizoen weer kansen !

Tenslotte bleek bij deze aflevering van de kampioenschappen dat er een duidelijke verjonging optreedt. De volgende generatie en nieuwe leden kloppen duidelijk op de deur en dat maakt het spelen bij Luck Raeck er alleen maar leuker op. Voor meer informatie kunt u terecht op www.luck-raeck.nl.

Uitslagen clubkampioenschappen senioren:

Heren dubbel:

1. Paul de Koning / Clemens Peeters
2. Marnix Keer / Gert-Jan Terpstra

Dames dubbel:

1. Trea van Galen / Rianne de Jong
2. Desiree van der Meulen / Ellen Mouris

Heren enkel:

1. Leon Lejeune
2. Sikke van der Meulen

Gemengd dubbel

1. Trea van Galen / Leon Lejeune
2. Rianne de Jong / Rijk den Hartog


De winnaars!

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024